fbpx
Dezvoltatorul AXXIS Nova Resort & SPA va fi prezent la Târgul Național Imobiliar, între 28-30 octombrie. Primul bloc, ce va avea 252 de apartamente de lux, se află în construcție

Dezvoltatorul AXXIS Nova Resort & SPA va fi prezent la Târgul Național Imobiliar, între 28-30 octombrie. Primul bloc, ce va avea 252 de apartamente de lux, se află în construcție

Ansamblul rezidențial și hotelier va aduce peste 1.500 de unități locative în prima linie la malul Mării Negre, alături de un hotel de 5 stele și facilități complementare

În perioada 28-30 octombrie, complexul AXXIS Nova Resort & SPA, dezvoltat de Grup Petrol Marin S.A. pe litoralul Mării Negre, va fi prezent la Târgul Național Imobiliar (TNI), ce se va desfășura la Palatul Parlamentului din Capitală. În momentul de față, prima clădire rezidențială din cadrul proiectului se află în proces de construcție, cele 252 de apartamente de lux aferente având ca termen de finalizare a doua jumătate a anului 2023. Investiția în această fază (incluzând facilitățile corespunzătoare) se ridică la 17 milioane de euro, potrivit calculelor actuale.

„Ridicarea structurii pentru Madrid, primul dintre cele 6 blocuri ale ansamblului integrat AXXIS Nova Resort & SPA, din Mamaia Nord, a ajuns la etajul al nouălea. La fel ca și lucrările de construcție, vânzările avansează conform planului, cele mai căutate locuințe fiind studiourile și apartamentele cu două camere cu vedere directă la mare. De menționat ar fi că majoritatea clienților cu care am discutat mizează, cel puțin la modul potențial, pe valoarea investițională a unei proprietăți în proiectul nostru, chiar dacă pentru unii primează dorința de a avea o casă de vacanță pentru uzul propriu.”
Daniel Cârstocea, Președinte Grup Petrol Marin S.A.

Amplasat pe Bulevardul Mamaia Nord, nr. 145, AXXIS Nova Resort & SPA reprezintă o investiție estimată în prezent la 150 de milioane de euro. Întregul complex a fost proiectat să cuprindă 6 blocuri cu nume de orașe europene (Madrid, Roma, Monte Carlo, Paris, Atena și Lisabona), ce vor însuma peste 1.500 de apartamente de lux, amplasate în prima linie la malul Mării Negre. La acestea se adaugă o serie de facilități complementare, dar și un hotel cu servicii de 5 stele, AXXIS Mundi, ce va atrage peste 35 de milioane de euro din totalul investiției în proiect. Întregul resort va fi deschis 12 luni din 12, astfel încât locuințele vor putea fi închiriate pe tot parcursul anului.  

„Poziționarea în prima linie la malul Mării Negre reprezintă, în mod evident, unul dintre marile noastre atuuri, alături de înaltele exigențe pe care ne-am angajat să le respectăm, începând cu faza de design și planificare, continuând cu procesul de construcție și culminând cu perioada de administrare și operare a complexului. Suntem pe deplin încrezători că, după cum ne-am propus de la început, AXXIS Nova Resort & SPA va face concurență unora dintre cele mai populare destinații turistice ale lumii.”
Daniel Cârstocea, Președinte Grup Petrol Marin S.A.

Suprafețele apartamentelor din blocul Madrid variază între 53 și 224 de metri pătrați, iar prețurile pornesc de la 79.000 de euro pentru studiouri, de la 120.000 de euro pentru două camere, respectiv 199.900 de euro pentru trei camere. La fel ca și locuințele în sine, terasele aferente au suprafețe generoase, de până la 106 metri pătrați.

Printre facilitățile ansamblului rezidențial și hotelier AXXIS Nova Resort & SPA se numără o plajă privată de peste 20.000 metri pătrați, peste 15.000 de metri pătrați de spații verzi, amenajați sub formă de grădini și zone de relaxare, precum și un centru SPA cu piscină exterioară și interioară încălzită (un total de circa 1.000 de metri pătrați), saună, jacuzzi și servicii de cosmetică, masaj și relaxare. La acestea se adaugă terenuri de volei, de fotbal, sală de fitness, zonă de agrement pentru sporturi nautice, spații de joacă pentru copii, hotel pentru animale, dar și magazine de lux, restaurante și cafenele.