fbpx
Descopera CASELE MOBILE Vagoon House la TNI!

Descopera CASELE MOBILE Vagoon House la TNI!

Dorim sa aducem un suflu nou miscarii Tiny House cu modelele noastre de case mobile Vagoon House - minimalism pentru o viata in libertate si simplitate, pentru o conexiune intre oameni si natura.

Conceptul de case mici mobile este consacrat in Statele Unite, avand la baza filozofia de a trai armonios cu spatiul si natura, cautand sens dincolo de materialism, de a creea din ceea ce ai, o viata simpla, intorcandu-te mereu la esenta si lucrurile care conteaza cu adevarat.

Acest concept a deschis drumul pentru multi doritori de trai simplu si natural, casele mici fiind solutia perfecta si accesibila.

Ne bucuram de  interesul crescut in  ultimul timp, pentru casele mobile, conceptul minimalist a inceput sa se contureze si la noi in tara, mai ales in peisajul turistic. Cu arhitectura moderna, interior amenajat pentru a crea spatii ergonomice si avantajul aplasarii versatile, o asemenea casuta iti ofera iesirea din cotidian si  intimitatea de care ai nevoie. 

Tehnologiile inovatoare si modalitatile inteligente de utilizare a spatiului sunt caracteristice in proiectarea si constructia caselor mici.

O casuta de vacanta Vagoon House pozitionata departe de agitatia orasului, ofera o experienta inedita pentru intreaga familie. In domeniul turismului este o optiune moderna si economica pentru spatii de cazare si anexe. Este solutia optima pentru evenimente in aer liber - pentru showroom, atelier, café-bar, street-food.

Construita si utilata cu materiale de inalta calitate, avand un consum redus de energie, casa mobila este o solutie eficienta si, putem spune, o noua tendinta in stilul de viata modern.

Preturile noastre pentru case mobile sunt promotionale, in functie de dimensiuni, pornind de la 11000 de euro.

La Targul National Imobiliar din 28-30 octombrie de la Palatul Parlamentului veti descoperi si alte proiecte concepute si implementate de echipa Ocean Art Design:

CASE MODULARE -  pentru locuinta permanenta, casa de vacanta, spatii de cazare sau sedii de afaceri. O alternativa moderna si durabila a constructiilor traditionale, cu numeroase avantaje, case pentru orice tip de buget.

Casa modulara are la baza un sistem de constructie neconventional, pe structura metalica durabila, flexibila si usoara, ce asigura o executie mai rapida si rezistenta seismica sporita, oferind un echilibru corect intre calitate si economie.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI