fbpx
Descoperă ansamblul Crown Towers la TNI

Descoperă ansamblul Crown Towers la TNI

Prin reputația pe care și-a dezvoltat-o în timp, zona de Nord a Bucureștiului este ceea ce numim un trendsetter în materie de locații premium și ultrapremium.Este locul ales de cei care au un stil de viață excentric, dar rafinat. Este preferată și de cei care vor să se afle în zona de unde se dă ora exacta pentru afacerile din România. În ultimii ani a devenit,fără îndoială, hub-ul oamenilor de succes. Având în arealul său cele mai vaste spații verzi,cele mai bune restaurante și cluburi, cele mai mari shopping mall-uri, dar și cele mai importante centrede birouri din România cu o infrastructură pe măsură, zona de Nord a fost dezvoltată pentru cei ca dumneavoastră.

Personalități aparte, care se diferențiază prin abordarea unui stil de viață cosmopolit și dornici să prezinte o anumită etichetă socială.Metropolitan Developments dezvoltă acum în această zonă proiectul Crown Towers –ansamblul rezidențial-simbol destinat exclusive oamenilor de succes. Crown Towers este creionat până în cele mai mici detalii la un nivel ultra-high-end și vă va reprezenta pe deplin stilul de viață. Întreaga zonă este gândită pentru oameni ca dumneavoastră, astfel încât proiectul nostru nu va fi o excepție. Dimpotrivă, am proiectat totul în acest spirit cu împrejurimile, pentru a vă oferi totul și ceva în plus. Casa pe care v-o doriți – la acest nivel – de atâta vreme. Acea clădire-simbol care lipsește în București, acea arhitectură pe care o puteți regăsi doar în marile orașe internaționale, acele standard de neatins pentru alte proiecte. Crown Towers nu este gândit numai în funcție de zonă, ci este conceput, mai presus de orice, să vă ofere un loc ideal pe măsura așteptărilor dumneavoastră. Iar noi credem că vi le putem depăși.

Toate acestea au fost gândite pentru a crea aici adevărata comunitate a oamenilor de succes, a celor care trăiesc distins, derivată din nivelul profesional și social de top la care se află. Da, acum veți găsi și în România acel standard de lux declinat până la cel mai mic detaliu, experimentat în călătoriile dumneavoastră, de care vă veți bucura chiar acasă..

Crown Towers este poziționat pe strada Daniel Danielopolu, la intersecția cu strada Gafencu, în imediata vecinătate a unor repere-cheie precum Șoseaua Nordului, Parcul Herăstrău și cartierele Aviației și Băneasa. Prin arhitectura sa ultra-premium și prin conceptul ultra-high-end, Crown Towers devine el însuși un reper și un simbol al zonei și impune un nou standard arhitectural pentru acest tip de clădiri. Totodată, este evident faptul că zonei de Nord îi va crește considerabil valoarea odată cu realizarea proiectului Crown Towers, ansamblu care va candida, cu siguranță, la titlul de simbol al Bucureștiului. Până acum aveați totul. Acum puteți avea mai mult.

Reprezentanții Crown Towers vă stau la dispoziție pentru informații în cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc la Palatul Parlamentului în perioada 6-8 mai.