fbpx
De ce să investiți într-o proprietate în construcție?

De ce să investiți într-o proprietate în construcție?

Proprietățile aflate în construcție sunt încă populare printre investitori. Într-o proprietate în construcție, cumpărătorii de imobile au mult mai multe opțiuni decât un proiect finalizat. 

  1. Avantajul investiției în proprietăți în construcție este că costul proprietății este de obicei mai mic în timpul fazei de construcție. Aceasta înseamnă că puteți achiziționa proprietatea la un preț mai mic și să beneficiați de o apreciere semnificativă a valorii odată ce proiectul este finalizat.
  2. Investitorii pot, de asemenea, să profite de opțiunile de plată flexibile oferite de dezvoltatori pentru a-și maximiza profiturile. Investitorii pot beneficia de diferența de preț dintre o proprietate în construcție și o proprietate gata de mutare.
  3. Investiția în proprietăți în construcție poate fi avantajoasă, deoarece oferă cumpărătorilor flexibilitatea de a alege locația, podeaua și facilitățile preferate, ceea ce poate adăuga valoare proprietății și poate duce la profituri mai mari.
  4. Proprietățile aflate în construcție pot oferi venituri potențial mai mari decât cele gata de mutare, în funcție de diverși factori, cum ar fi locația, condițiile pieței, calitatea construcției și cererea.

Decizia de a cumpăra o proprietate în construcție sau gata de mutat se bazează pe preferințele individuale, apetitul pentru risc și situația financiară. Mai multe informații puteți citi pe blog https://www.casaspania24.ro/articol/care-este-cea-mai-bun---proprietate-de-cump--rat----n-construc--ie-sau-cea-gata-de-mutare--46/ .

În ambele situații, se recomandă să lucrați cu o companie imobiliară profesionistă și de încredere. Casa Spania 24 SL oferă cele mai bune servicii pentru imobiliare. Echipa noastră profesionistă vă va asigura toate drepturile prin procesul de cumpărare a unei proprietăți în Spania. Vă asigurăm siguranța achiziției dumneavoastră prin proceduri legale. Nu avem discount, prețurile sunt oferite direct de dezvoltator. Vă așteptăm la aeroport și organizăm vizionarea imobilelor. Ghidăm clienții și facilităm obținerea actelor necesare pe întreg parcursul achiziționării.

Vă invităm să ne cunoaștem în cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului și între timp puteți accesa websiteul nostru unde actualizăm proprietățile săptămânal https://www.casaspania24.ro/listare/ , dar ne puteți urmări și pe conturile de social media:

facebook https://www.facebook.com/CasaSpania24/ ,

instagram https://www.instagram.com/casaspania24/ ,

youtube https://www.youtube.com/channel/UCPCJ68earn7z0L8Zw_3Kd0Q si

tiktok https://www.tiktok.com/@casaspania24