fbpx
Crystal North oferă extra discount de 2.000 € la TNI. Întreținerea este și ea plătită pentru tot anul 2024

Crystal North oferă extra discount de 2.000 € la TNI. Întreținerea este și ea plătită pentru tot anul 2024

În perioada Târgului Național Imobiliar, între 24 și 26 mai 2024, clienții care își rezervă un apartament în Crystal North beneficiază atât de un extra discount de 2.000 de euro din prețul de achiziție, cât și de întreținerea plătită pentru tot anul 2024.

Crystal North este un ansamblu rezidențial situat în zona de nord a Bucureștiului, ce și-a propus încă de la început să ofere soluții inovatoare și apartamente cât mai spațioase și bine compartimentate clienților săi. Desigur, din punct de vedere al siguranței, blocul respectă standardul Eurocod 8: Proiectarea structurilor pentru rezistența la cutremur.

Complexul beneficiază de un concept arhitectural modern, având 120 de apartamente spațioase împărţite în două clădiri pe 8 nivele fiecare şi un total de 142 locuri de parcare. Există o varietate de apartamente, de la studiouri la unităţi de 2,3,4 camere şi penthouse-uri, cu suprafeţe între 70 şi 225 mp construiţi.

Totodată, compartimentarea este și ea foarte variată – de la bucătării open space cu livinguri de 50mp, la terase de peste 40mp în care îți poți organiza cel mai frumos loc de stat cu prietenii în serile călduroase de vară. Totul a fost realizat pe baza feedback-ului clienților, adunat în peste 20 de ani experiență al dezvoltatorului Crystal Properties.

Finisajele de lux sunt incluse în prețul de achiziție, dintre care reamintim: faianță și gresie Porcelanosa, parchet de la kronospan, încălzire în pardoseală, obiecte sanitare de la KLUDI, Dalet, SanSwiss și tâmplărie de la Salamander.

În proximitatea Crystal North există grădinițe și școli private, centre comerciale, săli de fitness, spitale private, dar și natură verde. Pentru mai multe informații despre apartamente și prețul lor, puteți accesa: https://crystal-north.ro/

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI