fbpx
Creditul imobiliar Casa Ta – cel mai simplu pas de la „casă” la „acasă”

Creditul imobiliar Casa Ta – cel mai simplu pas de la „casă” la „acasă”

Raiffeisen Bank participă anul acesta la Târgul Național Imobiliar, punând la dispoziția participanților creditul imobiliar Casa Ta, precum si creditul imobiliar pentru locuinte verzi, Casa Ta Verde.

Fie că este vorba de prima locuință cumpărată sau de un upgrade la cea actuală, creditul Casa Ta este produsul bancar care poate transforma o simplă „casă” în „acasă”.

Beneficiarii creditului se bucură de preaprobare financiară rapidă, un atuu valoros când vine vorba de o piață aflată în continuă mișcare, dar și de sprijin non-stop, pe toată durata creditului. De exemplu, ei pot opta pentru prima lună fără rată sau, mai târziu, pentru 3 luni pauză la plata ratelor, pe durata contractului.

Mai multe detalii despre creditul Casa Ta găsiți aici. De asemenea, beneficiile creditului imobiliar Casa Ta Verde sunt prezentate detaliat aici.

În plus, pentru a veni în întâmpinarea tuturor viitorilor proprietari, Raiffeisen Bank a creat Jurnalul Casei Tale, broșura online din care aceștia pot afla tot ce trebuie să știe atunci când își caută o casă – din prima zi și până când ajung să îi treacă pragul.

Consultanții Raiffeisen Bank vă așteaptă la standul dedicat în cele trei zile ale evenimentului pentru a oferi toate detaliile.