fbpx

Comunicat de Presa - posteveniment

Editia TNI 25-27 MAI 2012 in cifre concrete

A XV-a editie a Targului National Imobiliar-TNI tocmai s-a incheiat, fiind un real succes. Expozantii au programul incarcat de vizionari stabilite pentru cel putin trei saptamani dupa targ, iar vizitatorii s-au declarat incantati de preturile mult mai accesibile, cele mai cautate oferte in cadrul targului fiind apartamentele de 2 camere, 3 camere si vilele la pret de apartament.

“In calitate de organizatori ai evenimentului, ne declaram multumiti de prestatia expozantilor nostri, ce au creat oferte speciale in perioada targului pentru a face fata concurentei directe. Din punct de vedere organizatoric, evenimentul a decurs foarte bine si a reunit companiile care activeaza cu profesionalism in piata de real estate din Romania. Daca ar fi sa realizam profilul expozantului TNI, acesta ar cuprinde urmatoarele trasaturi definitorii: reputatie, seriozitate, flexibilitate, open-minded si competitivitate.

Asteptarile noastre referitoare la numarul de vizitatori in perioada expozitiei au fost depasite, contorizandu-se dupa numarul de bilete vandute si invitatii 6.428 de vizitatori. La editia TNI din 25-27 mai, pentru prima data dupa 2008, vizitatorii au stat la coada pentru a intra in expozitie. Pe langa numarul mare de potentiali clienti prezenti la eveniment, calitatea acestora a fost “superioara” in sensul ca au fost extrem de interesati de acest segment, stiau exact ce cauta, in ce zona doresc o locuinta si care este suma pentru care ar putea obtine credit bancar.

In urma acestei editii a Targului National Imobiliar-TNI putem spune ca sunt semne vizibile de revigorare a pietei imobiliare, iar pretul cerut de dezvoltatorii imobiliari s-a apropiat de posibilitatile reale de cumparare ale potentialilor clienti care au vizitat TNI-ul.” Cristina BERCEA- PR Manager Targul National Imobiliar-TNI

INFORMATII EXPOZITIE:

  • Suprafata expozitiei: 2.200 mp
  • Numar expozanti : 86 companii
  • Numar agentii imobiliare: 13
  • Numar dezvoltatori : 68
  • Numar institutii financiare: 5

INFORMATII VIZITATORI:

  • Numar vizitatori in expozitie: 6.428 (contorizati dupa biletele vandute la intrare si invitatii)
  • Numar vizitatori pe site-ul evenimentului in saptamana expozitiei: 14.219
  • Numar pagini accesate pe site-ul evenimentului in saptamana evenimentului : 138.149

INFORMATII OFERTE:

  • Cel mai mic pret in cadrul expozitiei: 17.000 EURO TVA inclus ( vila Poiana Campina)
  • Cel mai mic pret in Bucuresti: 21.000 TVA inclus (garsoniera complet mobilata + loc parcare - Confort Urban)
  • Cel mai mare pret in cadrul expozitiei 4,2 milioane EURO TVA inclus (hotel 5* Predeal)
  • Ansambluri rezidentiale noi si in premiera in targuri imobiliare: Apartamente Radacini, Adora Urban Village, Paladin Residence, Timisoara Residence, Robinia Residence, Barcelona Residence, New City Residence, Ada Residence, Sun Invest Residence 2.

Pentru a afla lista completa a participantilor, cele mai atractive oferte prezentate, poze si inregistrari video de la acest eveniment, dar si programul urmatoarelor editii TNI, va invitam sa accesati pagina de internet a Targului National Imobiliar (TNI) : www.targimobiliar.eu.

 

 

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI