fbpx

COMUNICAT DE PRESĂ HILS

HILS, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale din București, aduce un suflu nou zonei Theodor Pallady din sectorul 3 al Capitalei prin proiectul HILS Pallady Apartments.

Complexul rezidențial este format din 12 blocuri, totalizând 1908 de unități locative proiectate în mai multe variante de compartimentare: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere, inclusiv duplexuri.

Ansamblul HILS Pallady Apartments beneficiază de o localizare strategică, fiind situat la 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny. De asemena, în apropiere sunt amplasate mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes – mobilă și bricolaj: IKEA, aflat chiar vis-à-vis de complexul HILS Pallady Apartments, Leroy Merlin, Dedeman, XXXLutz; supermarket-uri precum Auchan, Metro, Kaufland și Lidl; magazine de articole sportive și jucării: Decathlon și Jumbo.

La aceste facilități, se adaugă construcția unui centru comercial în interiorul ansamblului, prin care se va pune la dispoziția locatarilor o serie de avantaje precum: clinică medicală, spații de birouri, sală de fitness, minimarket, farmacie, curățătorie.

Proiectul HILS Pallady Apartments este vândut în proporție de peste 50%, conturându-se cu fiecare zi ce trece datorită faptului că se lucrează simultan la toate cele 12 blocuri. În prezent, sunt finalizate integral trei blocuri, urmând recepția pentru al patrulea bloc.

Printre atuurile ansamblului HILS Pallady Apartments se numără gama diversă de apartamente, flexibilitatea modalității de plată, finisajele interioare de calitate superioară, atenția la detalii în ceea ce privește spațiile comune, precum și prețurile accesibile. În funcție de suprafață și de etaj, prețurile pornesc de la 45.500 euro + TVA pentru garsoniere, de la 59.000 euro + TVA pentru apartamente cu 2 camere și de la 74.000 euro + TVA pentru apartamente cu 3 camere.

Un alt beneficiu notabil al proiectului este reprezentat de posibilitatea achiziționării apartamentelor prin sistemul de rate la dezvoltator.

Achiziția unui apartament în HILS Pallady Apartments este, de asemenea, o oportunitate excelentă de investiție, fiind testată deja de un procent semnificativ dintre clienții HILS.

Pentru acest proiect este pusă la dispoziția clienților o echipă internă de profesioniști care gestionează întreg procesul – de la proiectare la construcție, vânzare și post-vânzare (administrare și garanții imobil).

De-a lungul timpului, profesioniștii HILS și-au demonstrat experiența în construcții și dezvoltare și fiecare nou proiect poartă amprenta acestei experiențe, mereu în creștere.

Dezvoltatorul imobiliar HILS, prin acționarul Jacob Gardens și prin echipa de management, are o experiență de peste 17 ani pe piața imobiliară din România ajungând să se evidențieze ca un jucător profesionist și de încredere. În ultimii ani și-a remarcat procesul de expansiune prin proiectul de amploare HILS Pallady Apartments și continuă prin demararea în scurt timp a noilor proiecte HILS Brauner Apartments și HILS Splaiul Unirii.

Printre cele mai de succes proiecte anterioare, deja finalizate, se numără ansamblurile de apartamente Palladium Residence și Palladium Residence 2, precum și proiectul Trend Residence – un ansamblu de case și apartamente.