fbpx
Case modulare prezentate la TNI!

Case modulare prezentate la TNI!

De ce să decizi de acum dimensiunea casei tale pe termen lung, când ai opțiunea de a o crește în timp, pe măsură ce familia ta se extinde sau ai nevoie de mai mult spațiu?

Casa 4.0 este mai mult decât o locuință, este un concept, un stil de viață modern, modular și eficient energetic.

Cu respect față de natură și adaptându-se ritmului alert al vieții, Casa 4.0 te invită acasă. Un loc unde fiecare detaliu este gândit cu atenție, dedicare și o calitate ireproșabilă a materialelor și proceselor.

Casa 4.0 este despre inovație și tehnologie, despre un stil de viață simplu, dar inteligent. Este despre tot ceea ce ți-ai dorit vreodată de la o casă.

Prietenoasă cu bugetul și confortul tău, Casa 4.0 este o casă nZeb care consumă foarte puțină energie și o compensează cu producția de energie din surse regenerabile, precum panourile fotovoltaice sau pompele de căldură.

Designul inteligent al Casei 4.0 permite eficiență energetică prin izolarea termică temeinică și utilizarea de materiale de calitate. Construite din materiale durabile și sustenabile, casele noastre sunt construite pentru a rezista.

Casele noastre modulare îți oferă libertatea de a alege. Indiferent dacă începi cu o casă de 40 mp, poți adăuga module suplimentare acum sau peste 5 ani, pentru a răspunde nevoilor tale actuale. La munte, la mare sau la câmpie, alegerea îți aparține unde să îți amplasezi casa de vis.

O casă trebuie să fie exact așa cum v-o închipuiți. Cu una, două sau chiar cinci camere, cu o izolație temeinică, astfel încât bugetul lunar să nu se risipească pe cheltuielile de întreținere, prevăzută cu tehnologii de ultim moment care să utilizeze resurse naturale pentru a produce energie, și poate, cel mai important, să fie finalizată într-un timp scurt, fără un mare deranj și să permită modificări pe termen lung.

Sună prea bine să fie adevărat? Te așteptăm pe site-ul nostru să le descoperi https://casa40.ro/case-modulare/

Casele modulare sunt răspunsul și soluția familiilor moderne, celor care se dezvoltă în armonie și își doresc multă flexibilitate în decizii.

Construim case modulare, pe structură metalică, ce se adaptează ușor nevoilor voastre. Designul premium, cât și materialele de calitate pe care le folosim în fabricarea lor, ne aduc de cele mai multe ori în prim planul alegerilor clienților.

Casele modulare sunt construite din module prefabricate și asamblate pe șantierul tău, fără utilaje de dimensiuni mari, fără zgomot și fără dezordine.

Casele 4.0 lasă loc visurilor tale să se contureze exact atunci când îți dorești. Haideți să proiectăm împreună casa ta perfectă!

Fiecare casă are propria personalitate, așadar nu ezitați să ne contactați pentru a discuta detaliile specifice ale viitoarei dumneavoastră Casă 4.0.

Găsiți mai multe informații pe site-ul nostru www.casa40.ro

De asemenea, vă invităm să ne cunoaștem în cadrul Târgului Național Imobiliar care are loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului!

Dacă vreți să vedeți fizic casa modulară 4.0, vă așteptăm la sediul nostru din Brasov, Soseaua Cristianului, nr. 6.

Pentru orice detalii vă stăm la dispoziție pe

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: 0740.12.11.92