fbpx
Arghezi Park Residence prezent la TNI

Arghezi Park Residence prezent la TNI

Dupa cum se stie, Cartierul Nou Metalurgiei are privilegiul de a se bucura de cel mai nou si modern parc din capitala. Primaria Sectorului 4 va preda locuitorilor din zona Metalurgiei (si nu numai!) un parc de ultima generatie, ce va purta numele Tudor Arghezi.

Ansamblul rezidential pe care il dezvoltam se afla in imediata vecinatate a acestei resurse de prim rang, fapt ce ne-a inspirat in alegerea titulaturii.

Prezenta Arghezi Park Residence in cadrul Targul National Imobiliar 28-30 octombrie 2022 ofera tuturor celor interesati oportunitatea de a rezerva ultimele unitati locative in primele 2 faze ale proiectului (corp 1 si corp 2) la preturi incredibile. Deasemenea, corpurile 3 si 4 se apropie de momentul alegerii finisajelor si isi asteapta viitori proprietari. Pregatiti-va sa fiti uimiti de calitatea care va intampina inca de la intrarea in condominiu!

Arghezi Park Residence nu se bazeaza doar pe proximitatea  zonei verzi si de agrement careia ii poarta numele, ci ofera clientilor un numar absolut impresionant de tipuri ale unitatilor locative, o diversitate care nu se intalneste frecvent pe piata imobiliara.

Astfel, in cele 4 corpuri de cladire,  oferim o gama extrem de variata de produse, de la garsoniere simple si duble, pana la apartamente cu 3 camere si penthouse-uri:

  • Garsoniere cu suprafete utila de la 37.45 mp;
  • Studio cu  suprafete utile de la 54.99 mp;
  • Apartamente cu 2 camere cu suprafete utile de la 58.20 mp;
  • Apartamente cu 3 cam cu suprafete utile de la 74.11 mp

Puteti fi alaturi de noi pe tot parcursul edificarii constructiei si, mai ales, sa configurati impreuna cu noi arhitectura interioara a imobilului pe care l-ati ales. Produsul final va fi un TOT pe care il veti simti ca fiind acel... ACASA.

Targul National imobiliar 28-30 octombrie 2022 va poate oferi oportunitatea pe care o asteptati de mult! Echipa Premier Imobiliare va asteapta!