fbpx
Acum găsești casa și banii într-un singur loc: Storia.ro

Acum găsești casa și banii într-un singur loc: Storia.ro

Storia.ro este partener media la Târgul Național Imobiliar de anul acesta. Participă virtual cu peste 200.000 de anunțuri imobiliare, un trafic lunar de peste 5 milioane de vizitatori și o pagină dedicată 100% creditării. Vizitează platforma pentru: resurse utile și educative despre procesul de accesare a unui credit ipotecar, un calculator de credit online și acces rapid și gratuit la oferte personalizate de creditare. 

Cei peste 500 de brokeri KIWI Finance sunt disponibili 24/7 clienților Storia.ro, care completează formularul de contact pe https://creditare.storia.ro/ și încep, astfel, demersurile pentru accesarea celei mai potrivite soluții de creditare. 

Până în prezent, pagina a fost accesată de peste 200.000 cumpărători interesați să cumpere o locuință prin credit, iar peste 6.000 dintre aceștia au inițiat comunicarea cu un broker KIWI Finance prin completarea formularului de pe platformă.

Avantajele principale ale suportului oferit de brokerii KIWI Finance:

  • Contact rapid, în maximum 24h de la completarea formularului.
  • Obținere oferte de la mai multe bănci printr-o singură discuție cu brokerul.
  • Întocmirea dosarului de creditare și susținere specializată la bancă.
  • Suport GRATUIT pe tot parcursul procesului de creditare.
  • Portofoliu extins de servicii financiare: credit ipotecar, singurul credit de construcție din piață, credit de refinanțare și multe altele.
  • Departamentul juridic și departamentul de procesare scurtează timpul de aprobare.

Storia.ro ne calcă pragul pentru că ritmul construcțiilor noi a crescut căutările de case și apartamente noi, cât și nevoile de finanțare, așa că ne vizitează cu un pachet complet de mutare: casă găsești, credit primești. 

KIWI Finance este cel mai mare broker de credite din România, fondat de Anca Bidian în 2003, și parte din grupul OLX din 2020.