Apartament 2 camere cu 2 bai - AXXIS Nova Resort & SPA 5*

Constanța, RO 140000.00 €

2 ani în urmă Nou Vânzare 242 hits ID #50

Description

Dezvoltator imobiliar în Mamaia Nord, proiect de lux pe malul mării - AXXIS Nova Resort & SPA 5*, vă propune spre achiziţie un apartament cu 2 camere, în suprafaţă de aprox. 81 mpc (din care 10 mpc terasa) - (C310) - cu vedere la mare, situat la etajul 3/9 al blocului MADRID aflat în construcție în prima linie la mare.

Apartamentul se predă finisat, cu gresie, faianță și parchet dublu-stratificat în dormitor, corpuri de iluminat montate, băile complet finisate și dotate, CT pe gaz montată cu încălzire în pardoseală, 2 aparate de AC montate (unul în living și celălalt în dormitor).

Un proiect deosebit, cu suprafețe generoase ale apartamentelor și un plus de intimitate prin conceptul de 2 camere cu 2 băi.

Studioul se predă finisat, cu gresie și faianță, corpuri de iluminat montate, baia complet finisată și dotată, CT pe gaz montată cu încălzire în pardoseală, AC montat.

Apartamentul se predă finisat, cu gresie, faianță și parchet dublu-stratificat în dormitor, corpuri de iluminat montate, baia complet finisată și dotată, CT pe gaz montată cu încălzire în pardoseală, AC montat atât în living cât și în dormitor.

AXXIS Nova Resort & SPA 5* este un complex integrat compus din 6 clădiri rezidențiale plus un hotel de 5* cu SPA, aflat în construcție pe un lot de 50.000 mp situat integral la malul mării, astfel încât toate apartamentele au vedere laterală către Marea Neagră.

De ce să alegi AXXIS Nova Resort & SPA 5*:

- complex de 5* cu SPA situat în prima linie la mare;
- acces exclusiv către 20.000 mp de plajă privată;
- promenadă privată în fața complexului, la malul mării;
- piscine exterioare și interioare cu zonă dedicată pentru copii și cu apă încălzită;
- 15.000 mp spații verzi amenajate dupa cum urmeaza: gradină amenajată în stil francez şi fântâna arteziană; gradină cu cireşi japonezi; piaţetă cu oglindă de apă, palmieri şi perdea de jocuri cu apă; zonă de relaxare pe iarbă cu baldachine şi candelabre aurii cu cristale;
- spații de joacă interioare și exterioare pentru copii;
- turn de belvedere catre Marea Neagră;
- restaurante, cafenele și magazine de lux;
- hotel pentru animalele de companie.

Dotări bloc MADRID, ce are termen de execuție noiembrie 2023:

- rooftop gardens - spaţii verzi de relaxare pentru locatari;
- panouri solare care vor acoperi din costurile de întreţinere ale spaţiilor comune;
- faţadă ventilată, cu multiple beneficii: rată de eficienţă energetică ridicată, nu permite dezvoltarea umidităţii, prezintă un aspect plăcut un timp îndelungat şi nu contribuie la apariţia sau propagarea incendiilor;
- fiecare apartament va avea finisaje de lux;
- fiecare apartament va avea sistem Smart Home integrat.

La momentul finalizării construcției primului bloc din complex - MADRID și predării către cumpărător, veți beneficia de urmatoarele facilități:
- piscină exterioară cu apă încălzită;
- loc de joacă pentru copii;
- cafenele și restaurante;
- zonă de promenadă și spații verzi.

Parcarea destinată vânzării este exclusiv subterană și va avea implementat sistemul Klaus, prețul unui loc de parcare fiind 15.000 EUR + TVA.

Modalitaţi de plată:

- Discount 8% pentru 95% avans la semnarea antecontractului și 5% la predarea apartamentului.

- Discount 5% pentru 50% avans la semnarea antecontractului, 30% la finalizarea structurii blocului și ale închiderilor acestora și 20% la predarea apartamentului.

- 30% la semnarea antecontractului și 70% la predarea apartamentului.

- 20% avans la semnarea antecontractului și apoi 24 de rate lunare direct la dezvoltator fără dobanda.

Pentru detalii suplimentare/vizionări/planificări, vă rugăm să ne contactaţi folosind oricare dintre mijloacele de mai jos:
Tel/WhatsApp: 004/0746.60.50.50
E-mail: ana.munteanu@axxisnova.ro

follow us on facebook #AxxisNova
visit us on website: axxisnova.ro

Attributes

Număr de camere 2
Suprafață utilă 70

Comments 0

No comments has been added yet