fbpx
Habitat Group Estate anunță lansarea Cavar Residence Dealul Babii

Habitat Group Estate anunță lansarea Cavar Residence Dealul Babii

Habitat Group Estate, agenția imobiliară numărul 1 din sectorul 4, anunță lansarea proiectului imobiliar Cavar Residence - Dealul Babii.

Cu o experiență de aproximativ 20 de ani în acest domeniu, echipa de vânzări Habitat Group Estate vă propune, în exclusivitate, unul dintre ele mai spectaculoase proiecte imobiliare din Zona de Sud a capitalei.

Proiectul va avea în componență studiouri, apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere și va fi poziționat într-o zonă foarte bună din sectorul 4, având în apropiere mijloace de transport în comun, școli,  supermarketuri și galerii comerciale precum: Carrefour Grand Arena Mall , Metro, Real, Lidl, Obi, Selgros, Hornbach şi la numai câteva minute, Sun Plaza Shopping Mall.

Cavar Residence - Dealul Babii este cu siguranţă, unul dintre cele mai îndrăzneţe proiecte imobiliare aflate în portofoliul Habitat Group Estate.
Se deosebeşte de alte proiecte din zonă atât prin rafinament şi eleganţă, cât şi prin confortul interior.
Facilitățile oferite de acest proiect, design-ul exterior modern, atenția deosebită la design-ul interior precum și calitatea finisajelor și a  materialelor care se folosesc, vor reuși, cu siguranță, să încânte viitorii proprietari”, a declarat Costin Munteanu, managerul Habitat Group Estate.

Cavar Residence - Dealul Babii va conține 2 blocuri de locuințe cu regim de inalțime D + P + 7E și un număr de 174 unități locative.

 

Așteptăm să ne contactați pentru mai multe informații și pentru a stabili o întălnire!

Birou vânzări dezvoltator :

Turnul Măgurele 270D, sector 4, București

Telefon: 0722.399.701

https://habitatgroup.ro