fbpx

Habitat Group Estate anunță lansarea ansamblului rezidențial Poștalionului Residence în cadrul TNI

Habitat Group Estate, agenția imobiliară numărul 1 din sudul capitalei, anunță lansarea proiectului imobiliar Poștalionului Residence.

Echipa Habitat Group Estate vă propune, în exclusivitate, unul dintre cele mai spectaculoase proiecte imobiliare din Zona de Sud.

Ansamblul rezidențial Poștalionului Residence va avea în componență 3 blocuri cu regim de înălțime P+6E și va cuprinde garsoniere spațioase, precum și  apartamente cu 2 și 3 camere.

Poștalionului Residence va oferi cumpărătorilor o gamă vastă de compartimentări moderne din care aceștia vor putea alege cu ușurință în funcție de bugetul dorit.

Ca și la celelalte proiecte pe care dezvoltatorii acestui ansamblu rezidential le au în portofoliu, materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, clienții putând alege dintr-o gamă largă de produse, finisajele dorite.

Poștalionului Residence este poziționat într-o zonă foarte bună din sectorul 4, în zona Mall Grand Arena, având în apropiere mijloace de transport în comun, școli,  supermarketuri, săli de fitness, linie directă STB spre metrou Aparatorii Patriei, precum și galerii comerciale importante: Carrefour Grand Arena Mall , Metro, Lidl, Auchan, Jumbo, Selgros, Hornbach şi la numai câteva minute, Sun Plaza Shopping Mall.

"Compartimentările moderne, finisajele de calitate, locația deosebită, apropierea de mijloacele de transport în comun și, nu în ultimul rand, prețurile prietenoase vor face ca acest proiect rezidențial să fie un real succes", a declarat Costin Munteanu - managerul general al Habitat Group Estate

 

Așteptăm să ne contactați pentru mai multe informații și pentru a stabili o întălnire!

Birou vânzări dezvoltator :
Turnul Măgurele 270D, sector 4, București
Telefon: 0765.854.661
https://habitatgroup.ro