Descoperă Tooya Residence

Viitorul tău cămin trebuie să îți satisfacă toate nevoile, așa că apartamentele noastre au fost special proiectate astfel încât tu să ți-l poți alege pe cel potrivit ție.
Tooya Residence 2.0 este așezat pe malul Lacului Pantelimon, cu o latură poziționată direct spre Lacul Pantelimon, astfel apartamentele se găsesc, fie cu vedere panoramică, fie proporțională, spre lac.

Aproape de orașul București, departe de agitația lui, pe malul acestui lac, găsim liniște și aer curat.

Frumusețea acestui loc constă în combinația dintre cele doua zone, zona urbană, ce îți oferă acces la toate punctele comerciale necesare unei vieți cotidiene liniștite, dar și zona de vegetație, unde îți vei găsi locul de contemplare și unde vei fi inspirat zi de zi.

Complexul TOOYA Residence dezvoltat pe un teren întins de 1500 mp, blocuri tip parter + 3 etaje + etaj retras (destinat unui penthouse), ce dispun de 28 de apartamente cu suprafețe utile între 40 și 80mp.

Toate apartamentele beneficiază de un standard ridicat al lucrărilor de constucție si de finisaje de top cu o gamă variată de opțiuni, pereții interiori și exteriori fiind construiți din cărămidă Porotherm cu izolație termică din polistiren expandat de 10 cm.

Pentru informații referitoare la această proprietate, contactați-ne la numerele de mai jos: 

 

Eduard Damian  
+4 0720 888 023 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Theodor Colesniuc
+4 0720 888 114
 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.