Trendul “second home”

Conceptul de aparthotel este unul nou in Romania si vine in intampinarea celor care isi doresc o investitie sigura si profitabila in real estate. La Targul National Imobiliar din acest weekend, Nordis, dezvoltator imobiliar in Bucuresti si in tara, a prezentat cele doua proiecte de acest tip, Nordis Residence Mamaia Beach si Nordis Residence Sinaia Forest.

Avantajul locuintelor din cele doua ansambluri este ca imbina armonios dorintele viitorilor proprietari. Reprezinta locuinte de vacanta in care pot beneficia de serviciile si facilitatile unui hotel de 5 stele sau pot reprezenta o investitie cu un randament care depaseste cu mult dobanda unui depozit bancar. In cazul celor doua ansambluri Nordis de tip aparthotel, randamentul garantat poate ajunge la 10% pe an”, ne-a declarat Robert Morel, Partener Nordis.

La standul Nordis de la aceasta editie a targului, au fost foarte multi vizitatori interesati de ideea de “second home”, acest nou trend din ce in ce mai prezent si in Romania. Nordis Residence Mamaia Beach va fi cel mai mare hotel de 5 stele de pe litoralul romanesc si va avea deschiderea oficiala la inceputul sezonului de vara 2020.