Descopera la TNI case mobile VAGOON

Ocean Art Design prezinta in cadrul editiei aniversare a Targului National Imobiliar case mobile VAGOON!

De ce o casa mobila?

Atunci cand esti un spirit liber ce nu vrea sa investeasca prea mult in lucruri materiale, Casa Mobila este o solutie ieftina, eficienta si accesibila, pentru zona ta de confort, in comparatie cu o locuinta imobila.

Nu vrei sa te legi de un loc anume, nu vrei rate la banci si multe formalitati pentru o casa mare, dar iti doresti o casuta accesibila la curte.

Iti place sa mergi in vacante, sa calatoresti, sa nu depinzi de cazare. Ia-ti casa si du-te, ramai unde iti place, chiar in pustietate, iar cand te saturi intoarce-te!

Daca esti singur sau nu ai familie mare, ai loc cu casuta ta in curtea parintilor, este a ta, faci ce vrei! Iti iei doar o canapea, hainele si laptopul. De restul ne ocupam noi. Iar atunci cand decizi sa iti maresti proprietatea, casuta mobila ramane refugiul tau, al copiilor, casa de vara, de oaspeti, ce vrei tu.

Chiar daca esti un om asezat, si-ti place stabilitatea, iti inviti des prietenii dar nu poti sa-ti maresti casa.., ti-ar prinde bine o casa de oaspeti in curte, pe care o poti transforma  oricand intr-o casa de vacanta la tara, la munte, oriunde.

Vrei sa ai o cafenea sau fast-food mobil cu care sa umbli pe la targuri si evenimente, iti iei casuta mobila rustica, te opresti unde ti-ai propus, iti proptesti o terasa si-ti ademenesti clientii cu zambete si… ce ai bun pe acolo.

Un magazin rustic la munte, la mare…, ai tras obloanele si ai plecat.

Un birou mobil.., de ce nu?

Te asteptam in perioada 4-6 octombrie la standul Ocean Art Design din cadrul Targului National Imobiliar TNI!