Star Development prezinta in exclusivitate la TNI cele mai noi proiecte de pe litoralul romanesc

Suntem o echipa noua pe piata imobiliara a constructiilor de ansambluri rezidentiale si avem ca scop crearea unui brand ce se defineste prin accentuarea standardelor in CALITATE , SERIOZITATE si MANAGEMENT IMOBILIAR .

In cadrul editiei aniversare a Targului National Imobiliar prezentam cele 4 proiecte ale noastre, dintre care 2 ApartHoteluri marca The Signature , un ansamblu rezidential tip Family si un ansamblu desemnat tinerilor care isi doresc un studio accesibil la Marea Neagra .

Prin proiectele Star Development ne propunem sa ridicăm la un nivel superior standardele de confort si calitate oferite familiilor care isi doresc o locuinta pe malul marii sau in inima orasului Constanta.

Cele 4 proiecte actuale insumeaza un total de 389 apartamente si studiouri, putand fi achizitionate sau inchiriate in regim hotelier de catre aproape 400 de familii fericite.

Complexul Hotel & Hotel Apartments THE SIGNATURE PROMENADA este situat in Mamaia Nord prima linie la mare. In cadrul acestui ansambu oferim

spre vanzare un numar de 52 de apartamente (studiouri, 2 camere, 3 camere)

 

Complexul Hotel Apartments THE SIGNATURE AVENUE este situat la intrarea in statiunea Mamaia, langa Hotel Oxford si are o capacitate de 112 apartamente.

 

Complexul LIFE cuprinde 6 blocuri de tip Family Apartments,  este localizat in Constanta, vis-a-vis de Vivo Mall (intre Casa Shutu si Mobexpert) si numara un total de 210 apartamente, spatii verzi, gradinita, locuri de joaca, teren de fotbal, restaurant de tip autoservire.

 

STAR LAKE este un complex de tip Hotel Studios localizat in Mamaia Sat, intr-o zona foarte linistita langa lacul Siutghiol, ce numara un total de 15 unitati (studiouri, 2 camere) .

 

Va asteptam in perioada 4-6 octombrie la standul STAR DEVELOPMENT din cadrul Targului National Imobiliar TNI !

 

Star Development
40731929327
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.stardevelopment.ro