Metropolitan Residence prezent la TNI cu proiectele din Mihai Bravu, Metalurgiei și Berceni!

Pentru cei ce vor să trăiască conectați la ritmul orașului, Metropolitan Residence  a lansat faza a doua în cadrul proiectului Metropolitan Mihai Bravu: un imobil nou cu o poziționare excelentă, vis-a-vis de stația de metrou Mihai Bravu, în imediata apropiere a Parcului Tineretului și a Mall-ului Vitan.  Zona oferă acces rapid la toate punctele de interes: instituții de învățământ, spitale, grădinițe, școli, centre comerciale și hipermarketuri. Ca și in prima fază, toate apartamentele sunt decomandate, cu bucătăria închisă și dispun de suprafețe generoase.

Metropolitan Berceni este cel mai nou proiect din zona de sud a Capitalei, având o poziționare care asigură accesul simplu și rapid la punctele de interes din zonă. Situat la numai 5 minute de stația de metrou Dimitrie Leonida, proiectul a fost conceput plecând de la ideea de a te ajuta să găsești echilibrul perfect între siguranță, confort, durabilitate și un preț corect. La fel ca și la Metropolitan Metalurgiei, și imobilul din Berceni va beneficia de fațade ventilate în totalitate și de finisaje de calitate.

Metropolitan Metalurgiei este proiectul rezidențial cu finalizare în 2019 pe care îl poți numi de acum, acasă. Datorită localizării sale, în proximitatea stației de metrou Dimitrie Leonida și a stațiilor RATB, vei avea acces facil către întregul oraș. Magazinele, școlile sau grădinițele, dar și centrul de relaxare din apropierea complexului, nu vor face altceva decât să mărească gradul de confort de care te vei bucura acasă. Vei găsi în oferta noastră apartamente cu 2 și 3 camere, dar și studiouri, compartimentate inteligent, complet finisate și spațioase, aflate pe un regim de înălțime S+P+11 etaje.

Te așteptăm în perioada 4-6 octombrie la standul Metropolitan Residence din cadrul Târgului Național Imobiliar să vezi cum arată casa la care ai visat întotdeauna.