Green City- acasă în mijlocul naturii

Cum ar fi să te trezesti în mijlocul naturii, în fiecare dimineață?

Departe de agitația urbană și stresul cotidian, viața poate curge în propriul ritm și o poți umple cu momente frumoase alături de cei dragi, într-o comunitate de peste 400 de familii care au ales deja Green City.

Te vei bucura să te afli în mijlocul unei păduri bogate, dar și a spațiilor verzi special amenajate pentru tine și familia ta.Tot confortul de care ai nevoie

Green City este o alegere inspirată din toate punctele de vedere.

Stilului de viață sănătos i se adaugă și o paletă variată de facilități de care să profiți pentru a beneficia de întreg confortul: supermarket, locuri de joacă pentru copii, spații verzi și zone de promenadă, locuri de parcare, restaurant, piscină, linie de transport către centrul orasului.

Moderne, spatioase si atent structurate, casele din Green City sunt alcătuite din parter și etaj, cu o suprafață desfășurată de 157 mp construiți, din care 119 mp constituie suprafața utilă, dar și o curte generoasă de aproximativ 110 mp, numai bună pentru sesiunile tale de grădinărit sau orice altceva iti vei dori sa faci in aer liber.

Green City este amplasat pe terenul unui fost domeniu regal, cu o suprafață verde similară parcului Cișmigiu, în vecinătatea râului Argeș, Ia numai 30 de minute de centrul Bucureștiului. Ne găsești în zona metropolitană București, în comuna 1 Decembrie, Ia km 18 pe DN5 București - Giurgiu.

Te invităm în perioada 4-6 octombrie la standul Green City din cadrul Târgului Național Imobiliar.