Estimobiliar vine cu preturi speciale la TNI

Agentia imobiliara Estimobiliar prezinta la Targul National Imobiliar TNI ansambluri rezidentiale noi amplasate in sectorul 3 al capitalei.

Evenimentul are loc in perioada 4-6 octombrie la Palatul Parlamentului, iar pe durata targului beneficiezi de discounturi la standul Estimobiliar.

Experienta pe care o avem ca agentie imobiliara de top din Bucuresti si profesionalismul agetilor nostri imobiliari ne permite sa evaluam si sa catalogam corect fiecare proprietate imobiliara.

High Class Residence Pallady si Titan Sun Park sunt 2 dintre proiectele rezidentiale pe care la prezentam la editia aniversara TNI.

Ansamblul rezidential High Class Residence Pallady se situeaza intr-o zona de top a Bucurestiului, o zona in plina dezvoltare, o zona cu foarte multe sedii comercialle si companii multinatioale.

Zona Pallady este denumita in jargonul celor care lucreaza in marile companii nationale si internationale, “raiul Bucurestiului” datorita apropierii fata de aceste centre de munca.

Facilitatile oferite sunt la cele mai inalte standarde, acest aspect ofera in acelasi timp premisa solida pe care se poate dezvolta o comunitate puternica.

 • apropierea fata de scolile generale: Scoala Gimnaziala Numarul 149, Scoala Gimnaziala Numarul 116
 • plasare in apropiere a Liceul Teoretic International de Informatica (3,5 km)
 • 10 minute de metrou 1 Decembrie si Titan
 • transport public in comun Auchan Titan, Piata 1
 • parcuri: Gradina de permacultura urbana din cartierul Titan , Parcul Titanii (perfect pentru familii dedicat pentru copii)
 • restaurante: Casa Luminita, Grill Pizza Delivery
 • Super Market: Iris Titan Shopping Center (1,4 km) Metro (4,2km) Auchan (3km)

 

Ansamblul rezidential Titan Sun Park 2 se afla pozitionat intr-o zona frumoasa a Capitalei, o zona cu multe parcuri ce ofera un mediu sanatos. In zona este se regasesc cladiri istorice restaurate si de cladiri noi impozante.

Dezvoltatorul acorda atentie sporita dorintelor dumneavoastra in materie de confort, spatiu si partajarea locuintei dumneavoastra ideale. Astfel ca, locuintele sunt spatioase, lumioase, oferind un confort ideal pana la cele mai mici detalii, care fac diferenta.

 • Ansamblul Rezidential Titan Sun Park 2 se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun STB (tramvai si autobuz: IOR 2) si statiile de metrou 1 Decembrie 1918 si Nicolae Tecluș
 • In apropiere se afla: IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Mega Imageș
 • gradinite si scoli: Gradinita 160, Gradinita 193, Gradinita Nursery, Scoala 149, Scoala 116, Colegiu Costin D. Nenitescu
 • centre medicale: Policlinica Titan, Medlife Titan

Va invitam in perioada 4-6 octombrie la standul Estimobiliar din cadrul Targului National Imobiliar de la Palatul Parlamentului.