Flexmls înseamnă experiență pe piața imobiliară internațională și locală.

Misiunea Flexmls România este să le ofere profesioniștilor imobiliari, agenți și evaluatori, o modalitate de a își face meseria foarte bine și de a oferi servicii valoroase la fiecare pas din activitatea lor.

Ca manager de agenție imobiliară, sistemul de reprezentare exclusivă  este ceea ce îți dorești pentru afacerea ta, iar noi îți oferim o aplicație care cuprinde toate instrumentele și informațiile de care ai nevoie. 

Dacă lucrezi deja în reprezentare, Flexmls este exact ce îți trebuie și chiar mai mult decât credeai că e posibil. Dacă ești la început pe noul drum, Flexmls este puntea cea mai sigură către noul model de afacere.

Iar dacă ești evaluator și vrei să te diferențiezi în fața clienților și să fii sigur de rezultatele tale, Flexmls este instrumentul complet pentru a genera rapoarte de încredere și de calitate.

Te invităm să afli mai multe despre acest sistem direct de la David Grigorescu, Președinte APAIR ce duminică, 6 octombrie, ora 12.00 prezintă sistemul Flexmls  în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI ce are loc la Palatul Parlamentului.

Descarcă aplicația mobilă TNI și intri gratuit!