Apartamente luxoase în Bulgaria- Mellia Garden în premieră la un târg imobiliar din România

Agenția imobiliară Universal Property Group din Bulgaria participă pentru prima dată la o expoziție imobiliară în țara noastră și le propune românilor să investească în apartamente de vacanță luxoase în regiunea Burgas.

În perioada 4-6 octombrie la ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar, Universal Property Group prezintă proiectul Mellia Garden ce se construiește în Ravda, stațiune de la Marea Neagră ce este inclusă în faimoasa municipalitatea Nessebar- un unic patrimoniu cultural UNESCO.

Ravda, pitorescul sat de pe litoralul bulgăresc ce se află la numai 22 km de cel mai apropiat aeroport internațional din Bourgas (regiunea Sarafovo) este o destinație turistică populară care și-a păstrat confortul și autenticitatea.

Mellia Garden,  un nou complex de apartamente premium, este situat la 5 minute de mers pe jos de plaja centrală, la 3 minute de centrul orașului Ravda, la 15 minute de mers pe jos de cel mai mare și atractiv parc acvatic din Bulgaria, Aqua Paradise și la 2,5 km de centrul stațiunii Nessebar.

Complexul are o piscină de lux cu șezlonguri, un loc de joacă echipat, un pavilion relaxant și alei de mers pe jos, iar întreținerea proprietății este asigurată de o companie de management profesional, care oferă un nivel constant ridicat de servicii. Compania de management oferă programe de închiriere foarte atractive, ceea ce face ca proprietatea dvs. să fie o oportunitate excelentă de investiții.

Vă invităm să ne cunoaștem în perioada 4-6 octombrie la standul Universal Property Group din cadrul Târgului Național Imobiliar!