PRODUS INOVATOR: Case din fibră de sticlă portabile la TNI!

În premiera la un târg imobiliar, vizitatorii pot descoperi în cadrul ediției aniversare TNI din 4-6 octombrie, la Palatul Parlamentului, un produs unic în materie de case mici și module portabile.

Ograda Mea este dealerul exclusiv în România al modulelor Inboxlifestyle, produse în Riga, Letonia.

„ Suntem foarte încântați că am găsit un produs inovator și la stardarde de calitate foarte ridicate pe care să îl oferim pieței din România. Ne adresăm în special celor care își doresc un mic spatiu al lor, aproape de natura, unde să se relaxeze cu prieteni sau familie, sau chiar să își deruleze o afacere, fără să treacă prin amplul proces de autorizare și construcție al unei proprietăți. Conceptul Inboxlifestyle s-a născut în Letonia în 2015, din nevoia unui mic spațiu de locuit, funcțional și elegant”,a mărturisit Ioana Armean, Business Consultant în cadrul Ograda Mea.

Inboxlifestyle oferă libertate și independență deținătorului, menținând în același timp un înalt standard de confort. Produsul a fost conceput de o echipă de arhitecți, designeri și oameni de afaceri, astfel încât să fie sustenabil, ușor de transportat, modern și oferă posibilitatea de a fi îmbunătățit constant cu cele mai noi tehnologii. Modulul compact de doar 9mp, produs din fibra de sticlă poate fi adaptat oricărei nevoi, fie ea pentru uz personal, pasiuni și timp liber sau business. Aplicațiile și personalizările sunt nenumărate și țin doar de dorințele și exigențele clienților.

Vă invităm să ne cunoaștem în cadrul ediției Târgului Național Imobiliar TNI din 4-6 octombrie 2019!