Apartamente boutique în centrul Bucureștiului

Lansat în cadrul ediției din 2018 a Târgului Național Imobiliar, proiectul Boemia Apartments se profilează în centrul capitalei, pe bulevardul Mărășești 125, ca fiind un punct de referință în peisajul dezvoltărilor rezidențiale din București pentru ceea ce înseamnă stil de viață contemporan.

Proiectat în stil boutique, cu o arhitectură armonioasă și elegantă, ansamblul înglobează un număr restrâns de apartamente cu 2 și 3 camere, precum și locuințe de tip duplex, menite să ofere viitorilor rezidenți beneficii reale în ceea ce privește confortul, sub toate aspectele pe care acesta le implică.

Apartamentele decomandate, cu bucătării închise, dormitoare spațioase și living-uri luminoase, alături de grădinile private și balcoanele cu lățimi generoase întrunesc exigențele unui public aflat în căutarea unei locuințe cu ergonomie superioară. Pentru a completa paleta de avantaje, apartamentele vor fi amenajate utilizând finisaje din gamele de top ale furnizorilor de renume și vor integra sisteme smart-home pentru siguranță sporită și control energetic mai eficient. Localizarea centrală excepțională facilitează accesarea unei pleiade de puncte de interes, asigurând în același timp retragerea față de aglomerația bulevardului prin poziționarea ansamblului în plan secund.

Pentru facilitarea accesului în ansamblu și pentru ca rezidenții să fie feriți de traficul din perimetrul acestuia, imobilul este prevăzut cu două niveluri subterane pentru parcări. Astfel, spațiul existent în exteriorul acestuia va fi dedicat grădinilor, ce fac obiectul unui proiect complex de amenajare peisagistică, incluzând aici diverse specii de plante și piese specifice de mobilier exterior.

Lucrările se află în plină desfășurare, urmând ca apartamentele să fie date în folosință în vara anului viitor.

Vă invităm să ne cunoaștem la standul Boemia Apartments din cadrul Târgului Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 4-6 octombrie 2019 la Palatul Parlamentului.