Oportunități de investiții în Bulgaria

Ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar, ce are loc în 4-6 octombrie 2019, marchează internaționalizarea evenimentului, odata cu sărbătorirea a 15 ani de evenimente de succes marca TNI.

În contextul creșterii interesului românilor de a investi în proprietăți de vacanță în țară, dar și în străinătate, Asociația Națională Imobiliară - NREA - din Bulgaria s-a alăturat Târgului Național Imobiliar TNI în calitate de partener internațional. Fondată în 1992 de primele 20 de agenții imobiliare din Bulgaria, asociația are în momentul de față 12 sucursale regionale care reunesc companii din 28 de orașe din țară și peste 2.500 de profesioniști. Membrii Asociației NREA sunt companii și persoane implicate în prestarea de servicii profesionale în imobiliare care doresc să-și exercite profesia într-un mod legal, etic și profesional.

Prin instrumente de comunicare și integrare, NREA creează condiții de colaborare profesională, crește încrederea între profesioniști, sincronizează standardele de muncă și îmbunătățește calificările profesionale.

Pe durata celor 3 zile de expoziție, vizitatorii Târgului Național Imobiliar vor avea acces la multiple oportunități de investiții în cele mai populare destinații turistice din Bulgaria.