Proiecte noi în nordul capitalei prezentate la TNI

Black Oak Developer&Contractor este o companie românească cu capital integral privat. Compania noastră dezvoltă proiecte rezidențiale premium în zona de nord a capitalei. De asemenea, susținem construirea unui mediu prielnic pentru evoluția comunității în care ne dorim cu toții să trăim.

În prezent, dezvoltăm două proiecte imobiliare Stegarului Boutique Apartments și Străulești Apartments pe care le vom prezenta în cadrul celui mai mare târg imobiliar al toamnei, Târgul Național Imobiliar, 4-6 octombrie 2019, Palatul Parlamentului.

Modern și exclusivist, Stegarului Boutique Apartments vă oferă un stil de viață inovativ. Situat în liziera pădurii Băneasa, acesta vă oferă armonia naturii și o priveliște de vis. La temelia proiectului stă arhitectura modernă și îndrăzneață, edificată în baza conceptului de a consolida legătura dintre om și căminul său. În acest moment disponibilitatea este de doar 5 apartamente, finalizarea și predarea proiectului urmând a avea loc până la sfârșitul lunii August 2019.

În cadrul proiectului Străulești Apartments fiecare apartament a fost gândit ergonomic, pentru a vă asigura un comfort sporit în utilizarea acestuia. Amplasarea benefică a imobilului facilitează accesul rapid către toți polii de interes ai zonei de Nord. Acesta este situat la doar 4 minute de Metroul Străulești, 10 minute de complexul comercial Băneasa și  15 minute distanță de aeroport. Proiectul nostru vă oferă posibilitatea de a alege unul dintre cele 30 de apartamente compartimentate în 2 și 3 camere, cu suprafețe generoase de până la 112mp utili, dotate cu balcon și/sau terasă.

Am visat să construim ceva "altfel", ceva ce nu s-a mai construit, un «altfel» de acasă; acel acasă pe care cu toții îl visăm. Am visat să dezvoltăm o comunitate cu un stil de viață aparte și să realizăm ceea ce ne-am dori să trăim zilnic. Muncim și investim că să facem asta pentru dumneavostră, pentru noi, pentru comunitate! Construim inteligent, ergonomic și eficient că să trăim «altfel». Esența activității noastre se rezumă în a genera un stil de viață pentru clienții noștri la care și noi aspirăm!

Dream big. Build smart. Live well!