Libra Internet Bank este prezentă la ediția aniversară TNI 15 ani!

Libra Internet Bank va participa la Târgul Național Imobiliar, ce are loc în perioada 4-6 octombrie 2019 la Palatul Parlamentului pentru a aduce soluții de finanțare rapide și facile celor care vor să facă o investiție imobiliară.

Participanții la Târgul National Imobiliar care vor opta pentru produsele de creditare de la Libra Internet Bank vor primi cadou de casa nouă (un voucher Emag în valoare de 1500 de lei) și vor beneficia de dobânzi preferențiale.

Creditul Ipotecar Online este soluția propusă de bancă celor care doresc să achiziționeze rapid o locuință de la unul dintre cei aproape 30 de dezvoltatori parteneri ai Libra Internet Bank. Beneficiile sunt multiple: zero comision pentru analiză, evaluare imobil, administrare credit, deschidere cont și utilizare Internet Banking. Deschiderea contului și depunerea cererii de creditare se realizează exclusiv online.

Creditul de Investiții Imobiliare este varianta optimă pentru cetățenii români și străini rezidenți în România, interesați să-și achiziționeze o casă sau să-și renoveze locuința. Acest produs poate fi folosit inclusiv pentru refinanțarea de credite ipotecare/credit imobiliar, în vederea obținerii unor condiții mai bune. Creditul se acordă pe o perioadă maximă de 35 de ani, fără a fi necesară asigurarea de viață și fără comision de analiză sau de administrare credit.