Dublă lansare la TNI: Ediția a 5-a a Titirez Magazine și o premieră pentru imobiliarele românești

La fel ca în fiecare an, Titirez.ro vine în întâmpinarea vizitatorilor Târgului Național Imobiliar TNI cu cele mai bune oferte imobiliare din piață, informații la zi despre piață, dar și cu multe surprize.

În cadrul ediției aniversare TNI 15 ani, ce are loc în perioada 4-6 octombrie la Palatul Parlamentului, vom lansa noul număr al Titirez Magazine, ajunsă deja la ediția a V-a! Devenită un punct de reper în piața imobiliară, Titirez Magazine vă prezintă într-un format glossy, de calitate, o mulțime de oferte atractive, interviuri cu personalități din Real Estate și nu numai, dar și recomandări din domenii conexe (design interior, amenajări, finisaje etc.). Când veniți la TNI în această toamnă, nu uitați să vizitați standul Titirez.ro, unde veți primi GRATUIT un exemplar din Titirez Magazine.

Dacă vă interesează sa apăreti în noul număr al Titirez Magazine, ne puteți contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la 0722.623.884, până la 15 august.

Mai mult decât atât, pregătim o mare surpriză pentru specialiștii din domeniul imobiliar. Fără a intra în foarte multe detalii, vă putem dezvălui că urmează să lansăm o divizie cu totul nouă care promite să revoluționeze modul în care dezvoltatorii și agențiile imobiliare își promovează și consolidează brandul si proiectele. Detalii complete veți putea afla, bineînțeles, de la echipa Titirez.ro, care va fi prezentă pe toată durata Târgului Național Imobiliar.

Depunem toate eforturile necesare pentru a fi alături de clienții noștri și pentru a face diferența în piața portalurilor imobiliare din România. Numele clienților noștri și vizibilitatea acestora în rețeaua noastră imobiliară contează foarte mult pentru noi! De aceea îi susținem în toate demersurile și le oferim o expunere în fața unei audiențe de peste 6 milioane de afișări, toate nișate pe real estate!”, transmite Costina Petrescu, CEO Titirez.ro.

Totodată am reperat o lipsă, dar și o nevoie continuă a jucătorilor din piața imobiliară românească de a se promova corect și calitativ în ochii potențialilor clienți. Aici vom interveni noi, prin aportul experienței noastre în marketing, publicitate și PR. Cum? Aflați la TNI!”, adaugă managerul general al Titirez.ro.

Atât specialiștii din domeniul imobiliar, cât și cei aflați în căutarea casei sau apartamentului ideal vor avea parte de informații prețioase și de multe surprize dacă vizitează standul Titirez.ro din cadrul TNI, 4-6 octombrie, Palatul Parlamentului.

Titirez.ro este singurul portal imobiliar din România în care balanța este echilibrată din punct de vedere al căutărilor și cererii atât de proprietăți ieftine, cât și medium-high. Pe Titirez.ro puteți găsi zeci de mii de anunțuri imobiliare detaliate, actualizate zilnic.