Locuințe noi în VESTUL Bucureștiului cu prețuri de la 33.300 €!

Având deja o experiență vastă în construcția de ansambluri imobiliare, dezvoltatorii conceptului Ideal Residence au demarat lucrările unei noi investiții în zona de vest a capitalei și vor prezenta în cadrul celui mai important târg imobiliar al toamnei, Târgul Național Imobiliar, ce are loc în perioada 4-6 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului, proiectul rezidențial Uverturii Residence.

Noul proiect se află în zona de vest a capitalei, pe un teren în suprafață de 11.192 mp. Datorită poziției sale excelente, Bd. Uverturii intersectat cu Strada Ajustorului, oferă acces facil la mijloacele de transport în comun (Liniile de autobuz 406, 178, 106 și Metrou Gorjului) precum și la zone comerciale: Cora Militari, Militari Shopping Center.

Proiectul Uverturii Residence deține un număr de 280 locuințe compartimentate pe baza unei gândiri concentrate pe eficiența sporită a locuirii, finisaje de calitate și un preț decent. Format din trei tronsoane cu regim de înălțime D+P+3E+4ER+5ER, în componența sa se regăsesc atât garsoniere, cât și apartamente cu 2, respectiv 3 camere și un număr generos de locuri de parcare exterioare.

Fiecare apartament va fi finisat exact așa cum își dorește noul proprietar, acesta având la dispoziție o gamă largă de modele și culori din care se pot alege cele mai bune și mai deosebite finisaje. Băile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar ușile interioare se vor putea alege de la firme de renume în domeniu.

Apartamentele vor fi contorizate individual și bransate la toate utilitățile, iar locatarii vor dispune de locuri de parcare în cadrul ansamblului care se vând la prețul de 4000 euro, TVA inclus.

 

Uverturii Residence
Tel: 0729.349.080
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.