Ofertele de pe Imobiliar.ro îți dau întâlnire la TNI!

Vă dăm întâlnire la cel mai renumit târg imobiliar sărbătorind un TNI aniversar (4-6 octombrie).

Este o adevărată provocare să accepți să fii jucător al unei piețe competitive în continuă mișcare, cu mulți factori de influență așa cum este piața imobiliară, dar echipa IMOBILIAR.RO a acceptat să facă față acestei provocări și a dat startul unui nou început.

Imobiliar.ro este o platformă de marketing imobiliar cu strategii de dezvoltare gândite pentru a preîntâmpina schimbările pieței din România, cu obiective stabilite pe termen mediu și lung și politici de promovare ce urmăresc încheierea unor parteneriate de succes.

Pentru consolidarea acestor parteneriate am creat un echilibru perfect TIMP-COST-CALITATE pe care îl punem la dispoziția colaboratorilor noștri prin implicarea echipei de specialiști în vânzări care oferă consultanță și servicii personalizate clienților și utilizatorilor platformei.

Interfața modernă a platformei permite un acces facil, astfel căutarea unui imobil devine mai ușoară prin folosirea algoritmilor de filtrare și recomandare implementați.

Platforma nu se limitează doar la afișarea anunțurilor, ci recomandă un pachet complet de servicii conexe tranzacțiilor imobiliare (servicii avocatură, notariat, cadastru), dorind astfel să faciliteze o mai bună colaborare între părțile implicate și respectiv încheierea unei tranzacții cu succes.

De asemenea, ne-am extins serviciile și am creat „Home Leads”, un serviciu special dedicat agențiilor. Prin acest serviciu noi interacționam cu potențialii clienti interesați de achiziționarea unui imobil și îi punem în legătură cu agenția parteneră. Home Leads a fost conceput pentru a maximiza șansele de încheiere a unei tranzacții garantând pentru bonitatea și calitatea leadului.

Am creat un program unic care are la bază servicii în exclusivitate dedicate dezvoltatorilor imobiliari și anume programul “Ziua Porților Deschise”. Prin acest program, Imobiliar.ro a intrat pe piața imobiliară cu un plus de atractivitate pentru potențialii clienți extinzându-și  serviciile în parteneriat cu dezvoltatori de TOP. Acest eveniment se remarcă prin posibilitatea personalizării imobilelor în stadiu de construcție, organizarea vizitelor direct la șantier, negocierea celor mai bune prețuri, fără intermedieri și cu comision 0.

Platforma Imobiliar.ro vizează performanță pe termen lung oferindu-le clienților soluții complete necesităților lor și stabilind cu aceștia parteneriate de lungă durată.