Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

DESCARCĂ APLICAȚIA TNI ȘIINTRI GRATUIT!

Descarca din Google Play
Descarca din App Store

Apartamente moderne si exclusiviste langa padurea de stejari din Baneasa

Stegarului Boutique Apartments este un proiect imobiliar situat in zona de nord a capitalei, edificat in baza unui concept unic in Romania si este recomandat de Targul National Imobiliar, evenimentul cu 15 ani de experienta in piata de profil.

Avand un design deosebit, cladirea a fost proiectata si executata cu o atentie sporita pentru functionalitatea si eficientizarea fiecarui spatiu din interiorul apartamentelor, punand accent totodata pe intimitate, eleganta si atentie la detalii.

O cladire cu un numar restrans si limitat de locuinte, realizate cu bun gust, atentie la detalii si multa implicare personala din partea intregii echipe de dezvoltare. Fiecare element care a ajutat la ridicarea acestui proiect a fost extrem de bine proiectat si evaluat inainte de a fi pus in opera, pentru a fi siguri ca putem oferi viitorilor proprietari confortul si stilul de locuire pe care si-l doresc.

 

- Structura de beton armat cu cadre si diafragme pentru o rezistenta seismica ridicata

- Inchideri perimetrale din caramida wienerberger porotherm robust 30cm

- Compartimentari interioare cu caramida de 25cm wienerberger porotherm light si in interiorul apartamentului, zidarie cu caramida wienerberger porotherm N+F 11.5

- Termosistemul fatadei este realizat din vata minerala bazaltica cu tehnologia dubla densitate de la Rockwool.

- Fatada ventilata finisata cu fibro-ciment Equitone

- Toate elementele tehnice de pe fatada cladirii sunt mascate in prismele triunghiulare aplicate pe fatada

- Unitatile de aer conditionat sunt Daikin Confora de tip multisplit – cate un echipament interior pentru fiecare camera (dormitor si living)

- Centrala termica pe gaz, in condensatie Viesmann Vitodens 050 pentru o buna eficienta energetica si un consum redus de combustibil

- Spatiile comune sunt finisate cu marmura de cea mai buna calitate furnizata de Rocavera

- Usile de intrare in apartament sunt Pinum Solido de culoare wenge atat la interior cat si la exterior

- Sistem de alarma inclus in pret pentru fiecare apartament si pregatire pentru Smart Things

- Videointerfon inteligent

- Tamplarie PVC Kommerling 76 cu inchidere in 10 puncte si deschidere oscilobatanta, sticla Saint-Gobain de tip tri-pan de 48mm (4s4, F4,LE4,Ar) cu feronerie Siegenia

- Usa de la intrarea in cladire a fost special proiectata pentru un numar mare de utilizari, avand tamplarie de aluminiu de la Cortizo, Spania

- Liftul este un lift spatios de la Schindler cu finisaj de sticla alba si capacitate de 8 persoane avand 5 statii (Ds, P, 1, 2, M)

- Locuri de parcare disponibile atat la demisol cat si la parterul cladirii. Pretul unui loc de parcare in demisol este de 9.000 Euro+TVA iar un loc de parcare suprateran costa 5.000 Euro +TVA.

- Alimeratarea cu gaze, energie electrica si apa se face de la reteaua metropolitata iar canalizarea este tot racordata la reteaua metropolitana a orasului.

- Finisajele interioare sunt disponibile la alegerea cumparatorului – usile de interior de la Pinum - gama Inova, piatra naturala de la Rocavera, ceramica de la Delta Studio si Tempini, parchet triplu stratificat PolarWood sau Kahrs.

 

Adresa: Str. Stegarului 151-153, Sector 1, Bucuresti Waze/Google maps: “Stegarului Boutique Apartments”

Telefon: 0734008800

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Website: www.stegarului.ro