Apartamente moderne si exclusiviste langa padurea de stejari din Baneasa

Stegarului Boutique Apartments este un proiect imobiliar situat in zona de nord a capitalei, edificat in baza unui concept unic in Romania si este recomandat de Targul National Imobiliar, evenimentul cu 15 ani de experienta in piata de profil.

Avand un design deosebit, cladirea a fost proiectata si executata cu o atentie sporita pentru functionalitatea si eficientizarea fiecarui spatiu din interiorul apartamentelor, punand accent totodata pe intimitate, eleganta si atentie la detalii.

O cladire cu un numar restrans si limitat de locuinte, realizate cu bun gust, atentie la detalii si multa implicare personala din partea intregii echipe de dezvoltare. Fiecare element care a ajutat la ridicarea acestui proiect a fost extrem de bine proiectat si evaluat inainte de a fi pus in opera, pentru a fi siguri ca putem oferi viitorilor proprietari confortul si stilul de locuire pe care si-l doresc.

 

- Structura de beton armat cu cadre si diafragme pentru o rezistenta seismica ridicata

- Inchideri perimetrale din caramida wienerberger porotherm robust 30cm

- Compartimentari interioare cu caramida de 25cm wienerberger porotherm light si in interiorul apartamentului, zidarie cu caramida wienerberger porotherm N+F 11.5

- Termosistemul fatadei este realizat din vata minerala bazaltica cu tehnologia dubla densitate de la Rockwool.

- Fatada ventilata finisata cu fibro-ciment Equitone

- Toate elementele tehnice de pe fatada cladirii sunt mascate in prismele triunghiulare aplicate pe fatada

- Unitatile de aer conditionat sunt Daikin Confora de tip multisplit – cate un echipament interior pentru fiecare camera (dormitor si living)

- Centrala termica pe gaz, in condensatie Viesmann Vitodens 050 pentru o buna eficienta energetica si un consum redus de combustibil

- Spatiile comune sunt finisate cu marmura de cea mai buna calitate furnizata de Rocavera

- Usile de intrare in apartament sunt Pinum Solido de culoare wenge atat la interior cat si la exterior

- Sistem de alarma inclus in pret pentru fiecare apartament si pregatire pentru Smart Things

- Videointerfon inteligent

- Tamplarie PVC Kommerling 76 cu inchidere in 10 puncte si deschidere oscilobatanta, sticla Saint-Gobain de tip tri-pan de 48mm (4s4, F4,LE4,Ar) cu feronerie Siegenia

- Usa de la intrarea in cladire a fost special proiectata pentru un numar mare de utilizari, avand tamplarie de aluminiu de la Cortizo, Spania

- Liftul este un lift spatios de la Schindler cu finisaj de sticla alba si capacitate de 8 persoane avand 5 statii (Ds, P, 1, 2, M)

- Locuri de parcare disponibile atat la demisol cat si la parterul cladirii. Pretul unui loc de parcare in demisol este de 9.000 Euro+TVA iar un loc de parcare suprateran costa 5.000 Euro +TVA.

- Alimeratarea cu gaze, energie electrica si apa se face de la reteaua metropolitata iar canalizarea este tot racordata la reteaua metropolitana a orasului.

- Finisajele interioare sunt disponibile la alegerea cumparatorului – usile de interior de la Pinum - gama Inova, piatra naturala de la Rocavera, ceramica de la Delta Studio si Tempini, parchet triplu stratificat PolarWood sau Kahrs.

 

Adresa: Str. Stegarului 151-153, Sector 1, Bucuresti Waze/Google maps: “Stegarului Boutique Apartments”

Telefon: 0734008800

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Website: www.stegarului.ro