Trend Residence vinde vile la prețuri accesibile

Ansamblul rezidențial Trend Residence este localizat în sud-estul capitalei, pe Cheiul Dambovitei, având acces rapid spre centrul Bucureștiului. Accesul către oraș se poate face și cu autobuzul RATB 223, care face legătura între ansamblul rezidențial și stația de metrou Mihai Bravu.

Ansamblul rezidenţial este locuit de peste 300 proprietari, are parcare terană și subterană, loc de joacă pentru copii, 2 piscine, iar dezvoltatorul este flexibil în ceea ce privește modalitatea de plată, acceptând, în anumite condiții, şi tranșele la dezvoltator.

Vilele din Trend Residence sunt în sistem duplex sau înşiruite, cu suprafeţe între 130 mp utili şi 201 mp utili, regimul de înălţime fiind parter, etaj şi mansardă. Curtea fiecărei vile se desfășoară pe o suprafață între 43 mp şi aproximativ 200 mp.

În etapa actuală de dezvoltare a ansamblului, oferta Trend Residence cuprinde 2 tipuri de vile: peste 70 unități Vila Smarald, cu un preț pornind de la 83.000 euro + TVA, pentru varianta semiroșu și în jur de 20 unități Vila Rubin, cu un preț pornind de la 129.500 euro + TVA, în aceeași variantă de finisare.

Până la sfârșitul lunii iunie, clienții Trend Residence pot beneficia de un discount de 2000 euro, prin semnarea unui antecontract de vânzare-cumpărare cu achitare din surse proprii sau prin credit.

Pentru mai multe detalii, se poate discuta la birou de vânzări situat pe Bd. Theodor Pallady nr. 47, Clădirea HBC, parter.

Ansamblul Trend Residence va fi prezent în cadrul celui mai mare târg imobiliar din acest an- Târgul Național Imobiliar TNI- ce are loc în perioada 2-4 octombrie la Palatul Parlamentului.