Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

BE SOCIAL !!!

Acum ai toate canalele de social media la dispoziția ta. Ca organizatori ai celui mai mare și mai important eveniment imobiliar din România, venim în întâmpinarea nevoilor tale, inclusiv cu o campanie de imagine și de informare pe toate rețelele de socializare.

Intră chiar acum și vezi PAGINA de Facebook a Târgului Național Imobiliar TNI CHIAR AICI. Ai la dispoziție, cu un singur click, toate emisiunile TV despre TNI și despre piața imobiliară, trenduri și tendințe, pe canalul YOUTUBE TNI:  CLICK AICI. Imagini în timp real despre TNI,  despre expozanții si ofertele acestora găsești pe pagina TNI de pe INSTAGRAM: CLICK AICI

Venim în întâmpinarea nevoii de informare și de conectare permanentă și apreciem ajutorul tău. Acordă-ne un LIKE și un SUBSCRIBE și promitem să te ținem la curent cu toate noutățile pieței imobiliare, fie bune, fie excelente!  Vei afla primul despre promoțiile, premiile și discounturile Târgului Național Imobiliar – TNI!

Îți mulțumim mult pentru încredere și în cel mai scurt timp îți vom trimite o INVITAȚIE să vizitezi GRATUIT Târgul Național Imobiliar - TNI!