Targul National Imobiliar - TNI ( Palatul Parlamentului, Sala UNIREA ) este cel mai mare si important eveniment imobiliar din Romania. In acelasi timp si in acelasi loc gasiti toata oferta imobiliara si financiara din piata de profil. Vizitati targul imobiliar TNI: apartamente, case, birouri, spatii comerciale, terenuri, case de vacanta, oportunitati de investitii in Bucuresti si in cele mai importante zone din tara.

Am lansat TNI ANIVERSAR!

Cel mai important eveniment imobiliar al anului, Târgul Național Imobiliar TNI, va avea loc în perioada 4-6 OCTOMBRIE, la Palatul Parlamentului. TNI este de 15 ani evenimentul cu impact maxim asupra pieței imobiliare românești. Toți jucătorii importanți din real estate participă la TNI 2019, EDIȚIA ANIVERSARĂ: dezvoltatori, agenții imobiliare, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, investitori strategici și instituționali, precum și toti actorii mass-media de profil. 

                „Anul acesta este special pentru noi. Sărbătorim 15 ani de evenimente de succes marca Târgul Național Imobiliar TNI! În luna martie am dat startul înscrierilor la ediția TNI ANIVERSAR, ce va avea loc în perioada 4-6 OCTOMBRIE, la Palatul Parlamentului și deja 18 dezvoltatori de top au confirmat prezența și și-au ales standurile. Înscrierile realizate cu 7 luni înainte de expoziție și feed-backul pozitiv primit de la marile companii imobiliare au venit ca o reconfirmare a rolului important pe care evenimentul Târgul Național Imobiliar TNI îl are de 15 ani în piața imobiliară din România. Ne bucurăm de încrederea pe care marii jucători imobiliari o acordă echipei organizatoare și anunțăm începerea campaniei de promovare a ediției TNI ANIVERSAR pe canale media offline și online.

                Prin înscrierea cu mult timp înainte de evenimentul propriu-zis, expozanții TNI beneficiază de standuri cu poziție preferențială, OFERTĂ EARLY BOOKING și primesc BONUS o CAMPANIE de PROMOVARE online si nu numai, pe canale media de impact, CHIAR DIN MOMENTUL ÎNSCRIERII și PÂNĂ la TÂRG, prin care își cresc vizibilitatea brandului și își accelerează vânzările.”, declară Cristina BERCEA- PR Manager al Târgului Național Imobiliar TNI.