Targul National Imobiliar - TNI ( Palatul Parlamentului, Sala UNIREA ) este cel mai mare si important eveniment imobiliar din Romania. In acelasi timp si in acelasi loc gasiti toata oferta imobiliara si financiara din piata de profil. Vizitati targul imobiliar TNI: apartamente, case, birouri, spatii comerciale, terenuri, case de vacanta, oportunitati de investitii in Bucuresti si in cele mai importante zone din tara.

Mai aproape de mare nu se poate! Casa del Mar, Mamaia Nord

De Silva Residences  lansează faza a doua a proiectului Casa del Mar.

Aflat în cea mai căutată zona din Mamaia Nord, chiar lângă plajă și cu acces rapid la toate punctele „fierbinţi” din Mamaia Nord: Loft, Crazy Beach, Fratelli Beach&Club, Breeze, ansamblul Casa Del Mar este totuşi amplasat optim, fiind ferit de agitaţie şi zgomot, asftel încât să vă bucuraţi de o experienţă cât mai relaxantă la malul mării.

Apartamentele din Casa del Mar sunt variate, astfel vei putea găsi cu uşurinţă cea mai bună opţiune pentru tine şi familia ta: studiouri, apartamente cu 2 camere şi 3 camere, dar si randamente foarte bune. Cu fiecare zi ce trece, apartamentele din cadrul ansamblului Casa del Mar iau forma celor mai frumoase visuri împlinite. Casa del Mar este ansamblu rezidențial cel mai aerisit din Mamaia Nord, cu prețul cel mai bun per metru pătrat!

„ Am dat startul fazei a doua de construcție din ansamblul Casa del Mar.

Construim blocul cu vedere frontală spre mare, primul este aproape gata.

Casa del Mar se remarcă atât prin locație, cea mai dorită zonă din Mamaia Nord, cât și prin arhitectură şi designul aparte, linii curbe inspirate de valurile mării, compartimentări interioare ingenios gândite, finisaje de bună calitate, terase cu vederi către mare şi către lac.

Avem prețuri promoționale, începând de la 47.000 euro +tva, în prima linie la mare! ” declară Georgiana Sandu - Alder Concept, reprezentant exclusiv Casa del Mar și First Residence by DE SILVA RESIDENCES.

Cel mai aerisit ansamblu rezidenţial (distanţă între imobile de 40 m) se defineşte prin:

-Terase generoase ondulate cu spaţii vitrate largi şi vedere către mare din fiecare apartament;
-Piscine şi spaţii verzi;
-Sistem smart house;
-Jaluzele electrice;
-Încălzire în pardoseală;
-Centrală termică pe gaz;
-Apartamente de 2 camere cu 2 băi;
-Parcare subterană şi exterioară.

 

Lasă-ne să-ţi construim şi ţie visul!

Casa del Mar
https://desilvaresidences.ro/casa-del-mar/