Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

DESCARCĂ APLICAȚIA TNI ȘIINTRI GRATUIT!

Descarca din Google Play
Descarca din App Store

Ventilatia cu Recuperare de Caldura - o alta abordare a confortului si eficientei!

Sistemele de Ventilatie Descentralizate, cu recuperare de caldura, asigura confortul noilor locatari si asigura un nivel superior de certificare energetica locuintei.

Din 2019, in tara vecina Ungaria, echiparea locuintelor noi cu sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura devine obligatorie. Aceasta este Directiva UE EPBD 2020 ce va trebui implementata si in Romania.

Montarea de sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura reprezinta o  solutie eficienta pentru aerisire, ce are multiple beneficii: reducerea costurilor de incalzire pe timp de iarna si respectiv de racire pe timp de vara, filtrarea aerului de praf si polen, eliminarea riscului de umezeala si igrasie și aerisire permanenta cu fereastra inchisa, fara zgomotul orasului in locuinta.

Alege-ti si tu sistemul care ti se potriveste si suna-ne pentru consultanta gratuita: CLICK AICI!

Confortul nu inseamna gresie, faianta, usi si parchet.Confort inseamna lumina, aer, compartimentare, izolare fonica, eficienta energetica. Calitatea sta in detalii.

Te invitam sa ne cunoastem in cadrul Targului National Imobiliar ce are loc in perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului.