Park Residence 6- locuința ta în nordul capitalei!

Ansamblul Park Residence 6 este localizat în Băneasa – Aviației, pe Strada Salubrității, nr. 42A, într-o zonă rezidențială aflată în plină dezvoltare, situată în proximitatea celor mai importante centre comerciale și de business din București.

Poziția excepțională, în zona de nord a capitalei, arhitectura modernă, suprafețele generoase, costurile de întreținere reduse, sunt facilități premium pe care le-am luat în considerare și de care dumneavoastră veți beneficia.

Întregul complex Park Residence 6 a fost conceput să întâmpine cerințele familiei moderne pentru spațiu, funcționalitate, securitate și calitate a vieții, integrând cele mai bune sisteme și materiale de construcții.

Proiectul Park Residences 6 este format din 2 corpuri de clădire în care veți regăsi apartamente cu 2 și 3 camere și locuri de parcare.

Prețurile pentru o locuință în Park Residence 6 pornesc de la 58.500 EURO + TVA pentru un studio de 51mp utili și ajung până la 87.540 EURO+ TVA pentru un apartament de 2 camere, ce are o suprafață utilă de 74,68mp.

Vă invităm să ne cunoaștem în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI, ce are loc în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului!