Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

DESCARCĂ APLICAȚIA TNI ȘIINTRI GRATUIT!

Descarca din Google Play
Descarca din App Store

Grand Secret prezent la TNI

Compania GRAND SECRET vine pe piața din România cu o abordare creativă și soluții perfect adaptate oricăror solicitări. Gama de produse oferite cuprinde uşi de acces pentru case și apartamente, uşi de interior şi feronerie de la cei mai renumiţi producători din Belarus, Rusia, Polonia, Spania și Italia.

În procesul de fabricație sunt folosite tehnologii de ultimă generație, care permit obținerea unor produse de înaltă calitate cu durata de viată până la 40 de ani. Varietatea de modele și finisaje, peste 10000 de combinații posibile, permit alegerea și încadrarea ideală a ușilor în orice design şi suntem în măsura să oferim soluţii complete, începând cu clasa economică și până la clasa premium, satisfăcând şi cele mai exigente solicitări ale clienților.

Prețurile noastre sunt în conformitate cu cele practicate pe piața de profil, raportul calitate/preț recomandându-ne ca lideri în domeniu.

Produsele oferite de noi sunt de calitate superioară și sunt fabricate din materiale ce nu afectează sănătatea și mediul înconjurător. Durabilitatea produselor este garantată de producători prin experiența acumulată, materialele folosite și certificările primite de către aceștia în decursul anilor.

Pentru a putea aprecia calitatea produselor GRAND SECRET, vă invităm în show-room-ul situat în str. Valea Cascadelor nr. 21, Pavilion Administrativ, Parter, sector 6, Bucureşti.

De asemenea, în perioada 28-30 septembrie suntem prezenți la Târgul Național Imobiliar ce are loc la Palatul Parlamentului.