Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

CARTIERUL SOLAR va livra pana la finalul lunii decembrie 2018, un total de 555 de apartamente construite.

Bazat pe un concept integrat de locuire, CARTIERUL SOLAR și-a dorit crearea unui nou standard locativ și a reușit să devină în scurt timp un punct de referință pentru piața imobiliară din Bucuresti. Apetitul crescut al persoanelor interesate de achizitia unei locuinte in CARTIERUL SOLAR a facut ca dezvoltatorul proiectului, Ad Astra Partners Srl, sa devanseze construirea ultimelor 6 blocuri din totalul de 15 al intregului proiect”, a declarat Rus Adrian, director de marketing si vanzari.

Interesul sporit din partea clientilor pentru apartamentele construite in CARTIERUL SOLAR, se datoreaza numeroaselor facilitati oferite: panouri solare pe fiecare bloc, peste 14.000 mp de spatii verzi, locul de joaca pentru copii, piscina de 375 mp, diversele functiuni ale spatiilor comerciale existente (farmacie, cabinet medical, beauty salon, market, restaurant, sala de fitness, gradinita). Comunitatea CARTIERULUI SOLAR este formata deja din peste 1.200 de persoane, dintre care peste 100 de copii, unii dintre nascuti chiar in Cartierul Solar.

“La finalul lunii august a fost finalizata constructia piscinei exterioare cu o suprafata de 375 mp, un punct de atractie care a sporit interesul in achizitia apartamentelor ramase. Ritmul sustinut al cererii de apartamente, al construirii acestora si mai ales al vanzarii – peste 770 de apartamente vandute la aceasta data - a facut ca in 3 ani de la demararea proiectului  increderea clientilor sa fie cucerita definitiv, iar acestia sa se mute intr-un ansamblu ce ofera practic facilitatile unui ansamblu rezidential de lux.”, ne spune Rus Adrian.

CARTIERUL SOLAR reprezintă o investiție totală de 45 de milioane de euro, fiind primul ansamblu rezidențial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde si cel mai mare ansamblu din Sud-Estul Europei construit la o asemenea dimensiune.

CARTIERUL SOLAR a demarat in septembrie 2015, este situat în sectorul 4 al Bucureștiului si are o suprafață totală de peste 100.000 de metri pătrați construiți. Acesta include 15 clădiri de locuințe în regim de înălțime D+P+5E, cu un număr total de 963 apartamente cu una, două și trei camere.

Apartamentele au suprafețe construite totale începând de la 50 mp pentru o garsonieră și ajung până la 120 mp pentru apartamentele cu trei camere, cu prețuri de la 32.000 euro si până la 86.000 euro.

Fiecare etapa si faza de constructie pot fi urmarite accesand www.cartierulsolar.ro si pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/CartierulSolar/.

Termenul final estimat de predare al apartamentelor din cele 15 blocuri ale CARTIERULUI SOLAR este martie 2019.

Departamentul de marketing al CARTIERULUI SOLAR vine in permanenta cu campanii de promovare si oferte speciale, care pot fi urmarite si accesate pe site-ul www.cartierulsolar.ro si pe pagina de facebook.

Completati formularele de contact si vizionare existente pe www.cartierulsolar.ro sau sunati la telefoanele 0721.26.26.30 sau 0721.26.26.31 pentru a va programa vizionarea.

Consultantii de vanzari ai CARTIERULUI SOLAR va asteapta la vizionare!

© 2019 Targul National Imobiliar.ro. “Târgul Naţional Imobiliar” - text şi grafică sunt mărci înregistrate prin intermediul Ag.P.I. PIVA, proprietate BDOBC Business Center. Designed by MWD