Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

Constructii de case pe comanda – ROLLUX CONSTRUCT

Compania ROLLUX CONSTRUCT este specializata in constructia de casa la comanda,  realizate pe terenul beneficiarului.  Construim atat case pe sistemul standard de zidarie (caramida POROTHERM, BRIKSTON sau blocuri BCA YTONG) cat si case pe structura de lemn, sistem canadian de panouri sandwich termoizolate.

Preluam proiecte pe tot teritoriul tarii, cu contract pe diferite faze de executie: ,,la rosu’’, ,,la gri’’ sau ,,la cheie’’. 

Constructia de case la comanda castiga teren, deoarece beneficiarii isi doresc sa locuiasca in casa pe care o viseaza si o proiecteaza impreuna cu un achitect, pentru a raspunde exact nevoilor si asteptarilor. Totodata, pot opta pentru materiale de constructii sau furnizori agreati, pentru design, compartimentari sau amenajarile dorite.  In mod curent, casele se predau cu tamplarie SALAMANDER 7camere cu sticla tripan, tigla metalica BILKA, usi interioare MDF, de buna calitate. Clientii au posibilitatea de a opta pentru izolatie vata bazaltica sau spuma poliuretanica, pentru incalzire cu calorifere sau incalzire in pardoseala de la IVAR.  Instalatiile electrice si sanitare sunt realizate cu material de la producatori consacrati.

Fiecare proiect in parte este detaliat impreuna cu beneficiarii, care au in permanenta acces pe santier sau la discutiile cu furnizorii.

Experienta acumulata aduce plus valoare fiecarui proiect, clientii beneficiind de consultanta gratuita pe tot parcursul derularii proiectului .

Preturile medii pentru constructie ,,la cheie’’sunt de 340E/mp pentru casele pe structura de lemn si respectiv de 430E/mp pentru casele din caramida.

Va invitam in perioada 28-30 septembrie la standul Rollux Construct din cadrul Targului National Imobiliar!

© 2019 Targul National Imobiliar.ro. “Târgul Naţional Imobiliar” - text şi grafică sunt mărci înregistrate prin intermediul Ag.P.I. PIVA, proprietate BDOBC Business Center. Designed by MWD