Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

AppTown North - Locuinta ta in nordul Bucurestiului!

APPTOWN PROPERTY prezinta in perioada 28-30 septembrie la Targul National Imobiliar proiectul AppTown North, un imobil rezidential ce isi propune sa iti ofere o experienta deosebita de locuire in nordul Bucurestiului.

Amplasat in vecinatatea cartierelor Aviatiei si Pipera, pe Blv. Pipera nr 1-2E, accesul se realizeaza cu usurinta din si inspre orice locatie din Bucuresti, atat cu mijloace de transport proprii, cat si cu mijloace de transport in comun. La numai 10 min. sunt localizate statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu, centrele comerciale - Mall Pipera, Mall Promenada si Mall Baneasa, iar la numai 15 minute, te poti bucura de frumusetea parcului Herastrau.

AppTown North iti ofera locuinte intr-o zona selecta a capitalei si de ce nu, in proximitatea locului tau de munca, cu cat mai multe facilitati, pentru un trai relaxant si placut intr-un mediu linistit si ferit de trafic.

Ansamblul este compus din 86 de apartamente, este construit intr-o singura faza si cuprinde 2 scari cu regim de inaltime P+4E+5E retras pe o suprafata totala construita de 10000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 66 si 70 mp construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 85 si 127 mp construiti, la preturi foarte accesibile, ce urmeaza a fi predate complet finisate in luna august 2019. Fiecare apartament beneficiaza de locuri de parcare proprii, cai de circulatie supraterane, alei pietonale, spatii verzi, racorduri la toate utilitatile publice si acces stradal direct in Bulevardul Pipera.

Finisajele sunt de inalta calitate in concordanta cu standardele si exigentele actuale, iar materialele folosite provin de la distribuitori de top.

Proiectul ofera solutii cat mai eficiente pentru a asigura locatarilor confortul necesar – atat in interiorul apartamentului cat si in exteriorul lui, prin optimizarea locurilor de parcare. Astfel ca, exista parcari supraterane de 2 tipuri: exterioare - in parcarea amenajata langa imobil si de tip Klaus (un sistem de parcare inteligent, ce economiseste spatiu, permitand parcarea a doua masini pe un singur loc, una deasupra celeilalte).

Proiectul beneficiaza de experienta si specializarea firmei de arhitectura BAP, care a proiectat cladirea Ethos House, cladire apreciata de arhitectii din Bucuresti, cu o identitate aparte ca si AppTown North.

Viziteaza AppTown North in cadrul Targului National Imobiliar ce are loc in perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului!

© 2019 Targul National Imobiliar.ro. “Târgul Naţional Imobiliar” - text şi grafică sunt mărci înregistrate prin intermediul Ag.P.I. PIVA, proprietate BDOBC Business Center. Designed by MWD