Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

Paseste in lumea finisajelor premium cu Deco in Casa!

La Deco in Casa punem accentul pe design, calitate, solutii integrate si servicii personalizate. Inspirati de aceasta idee, am dezvoltat pentru dumneavoastra un portofoliu de produse atent selectionate, menite sa satisfaca o plaja larga de gusturi: de la modern la clasic, de la minimalist la traditional.

Cu o echipa specializata si eficienta, Deco in Casa vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama completa de bucatarii, echipate si utilate, produse in Italia, 100% personalizate si adaptate modului dumeavoastra de viata. Programati o vizita in showroom-ul nostru de pe Calea Grivitei 184B si echipa noastra va va consilia in proiectarea bucatariei visurilor, croita special pentru spatiul dumneavoastra.

In cei 15 ani de experienta in domeniul pardoselilor de elita, echipa Deco in Casa a selectionat o gama variata si completa de modele de la producatori de top, precum Haro, Parador, Karelia, Unikolegno, Mardegan si Casa Bambus. De la pardoseli dublu si triplu stratificate pana la parchet masiv din cele mai exotice esente de lemn, deck pentru exterior, parchet pentru sala de baie si pardoseli speciale, semnate de arhitecti si designeri de renume mondial, in showroom-ul Deco in Casa veti gasi cu siguranta pardoseala perfecta pentru casa dumneavoastra.

Va asteptam in showroom-ul nostru si cu o selectie de usi de interior si exterior de cea mai buna calitate. Modele elegante, clasice sau moderne de la renumiti producatori italieni, precum Garofoli, Henry Galss, Gardesa sau Door2000, va asteapta sa le descoperiti, iar specialistii nostri sunt pregatiti sa va asiste in alegerea usilor de care aveti nevoie.

Descoperiti intreaga noastra gama de, de la bucatarii, pardoseli si usi, la piese de mobilier semnate de important producatori, corpuri de iluminat si accesorii, vizitand showroom-ul Deco in Casa din Calea Grivitei 184 B sau online pe www.decoincasa.ro.

Va asteptam in perioada 28-30 septembrie la standul Deco in Casa din cadrul Târgului Național Imobiliar TNI de la Palatul Parlamentului pentru a ne cunoaste si pentru a va oferi toate informatiile suplimentare de care aveti nevoie.

© 2019 Targul National Imobiliar.ro. “Târgul Naţional Imobiliar” - text şi grafică sunt mărci înregistrate prin intermediul Ag.P.I. PIVA, proprietate BDOBC Business Center. Designed by MWD