Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

Boemia Apartments - Sounds like home!

Stilului tău de viaţă îi poţi atribui un vers, chiar și un cântec. Totul va suna altfel atunci când percepţiile tale se vor armoniza laolaltă, într-un singur loc.  Ești doar tu și ritmul tău. Ești acasă.

Boemia Apartments poate fi acel loc pentru tine. Situat pe bulevardul Mărășești la numărul 125, noua ta adresă străpunge miezul învolburat al unui București neliniștit. Creaţia noastră începe cu o suprafaţă a terenului de 3.000 mp și o suprafaţă construită totală de 6.800 mp. Numărătoarea finală însumează o colecţie de 75 de unităţi: studiouri duble și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și spaţii de depozitare și locuri de parcare situate la subsol.

Desăvârșirea unei creaţii stă întotdeauna în detalii. Standardele ridicate se impun în primul rând prin închideri și compartimentări inteligente. Cu pereţi exteriori și de compartimentare realizaţi din materiale de cea mai bună calitate, aceștia vor excela prin rezistenţa crescută la foc, proprietăţi fonice ridicate și durabilitate extinsă. Momentul de respiro vine din generozitatea balcoanelor și a teraselor, dar și a grădinilor private de la parter, însoţite de spaţii verzi și gard din lemn ornamental.

Reprezentanții ansamblului vă invită la standul Boemia Apartments din cadrul Târgului Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului.

© 2019 Targul National Imobiliar.ro. “Târgul Naţional Imobiliar” - text şi grafică sunt mărci înregistrate prin intermediul Ag.P.I. PIVA, proprietate BDOBC Business Center. Designed by MWD