Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

Maurer Imobiliare vine la TNI cu 5 proiecte rezidențiale

Maurer Imobiliare, dezvoltatorul imobiliar prezent la ora actuală pe piața imobiliară din orașele Brașov, Sibiu, Constanța, Cluj-Napoca și Târgu Mureș va fi prezent la Târgul Național Imobiliar cu 5 dintre proiectele rezidențiale de mare amploare dezvoltate de companie - Avantgarden3 Brașov, Maurer Villas, Maurer Residence Constanța, Maurer Residence Târgu Mureș și Maurer Panoramic Cluj-Napoca.

Maurer Imobiliare nu construiește doar case, ci dă naștere unor adevărate comunități, unui stil de viață diferit. Mai mult decât cărămidă și beton, un loc plin de căldură, o energie aparte și un confort de care avem cu toții nevoie. Maurer Imobiliare a construit visurile a peste 6000 de familii care spun ”acasă” apartamentelor din proiectele dezvoltate de companie în cei doisprezece ani de prezență pe piața românească.

                Impresionantă este chiar povestea fondatorului, Simon Maurer, cunoscut publicului din aparițiile media ca și un dezvoltator care își asumă și girează personal atât seriozitatea proiectelor sale cât și calitatea lucrărilor. O persoană cu viziune și determinare, un om care a avut curajul de a investi în România atunci când nimeni nu ar fi considerat oportun, construind primele 350 de apartamente înainte de criza financiară și 2000 în timpul ei.

Ceea ce îmi oferă mie satisfacție deplină și etalonul după care îmi măsor rezultatele nu este reprezentat de numărul de blocuri construite sau numărul de apartamente vândute. Ceea ce contează pentru mine, mult mai mult decât lucrurile materiale, este viața din spatele acestor clădiri și zâmbetele de mulțumire de pe fețele clienților noștri. ”, susține Simon Maurer, fondatorul companiei Maurer Imobiliare.

  1. Avantgarden3 Brasov

Început în plină criză economică proiectul Avantgarden3 a fost de la început un model de urmat, un model de reușită, care a învins pronosticurile analistilor economici și a trasat un drum, urmat în prezent de aproape toți dezvoltatorii imobiliari din piață. Am înțeles, mai presus de toate, care este vocea clienților noștri, ne-am aplecat asupra nevoilor lor și am reușit, alături de ei să construim o comunitate occidentală care stă mărturie că și la noi se poate, că doar uniți putem fi schimbarea pe care ne-o dorim în această țară.

Prima etapă a proiectului s-a încheiat în 2014 și a cuprins 1670 de apartamente, construite în blocuri de tip L și B, cu un regim de înălțime de până la opt etaje, faza a II-a a proiectului a fost demarată în vara anului 2014 și cuprinde 1200 de apartamente; faza a III-a – a început în anul 2016 și este compusă din 700 de unități locative – cu 1,2,3 camere. Începând cu vara anului 2017 am demarat faza a IV-a a proiectului nostru, în care, alte peste 1400 de familii își vor vedea visul de a avea propria casă împlinit.

Avantgarden3 Brașov oferă celor peste 4.200 de familii care locuiesc deja în cartierul braşovean un mediu sigur, curat şi plin de verdeaţă, având tot confortul pe care îl oferă orice oraş european. Cartierul oferă acces confortabil la mijloacele de transport în comun urban şi interurban, se află în imediata apropiere de grădiniţe şi şcoli, dispune de spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii. în plus, aveţi la îndemână magazine, centre comerciale dar şi de agrement.

  1. Maurer Villas

Începând cu vara acestui an, Maurer Imobiliare îşi continuă extinderea cu noul proiect Maurer Villas, care va reprezenta ,,acasă" pentru mai mult de 1000 de familii.

Proiectul Maurer Villas va fi localizat în cartierul Tractorul, o zonă dinamică o oraşului Braşov, la intersecţia dintre Strada Ştefan Baciu şi Strada Argintului. Acest lucru îi determină să considere locaţia proiectului Maurer Villas ca fiind una excelentă, întrucât îmbină perfect nevoia de linişte şi detaşare fată de agitaţia specifică unui centru urban, dar, în egală măsură, locatarii se pot bucura de accesarea cu uşurintă a unei game largi de servicii şi centre comerciale aflate în imediată proximitate.

O altă particularitate a acestui nou proiect este legată de arhitectura clădirilor, intrucât se are în vedere axarea pe imobile tip vilă cu un regim redus de înălţime, de 2 etaje + mansardă. Cartierul va totaliza 36 imobile a câte 29 de unităţi locative fiecare de tip garsoniere, studio, 2 camere și 3 camere.

  1. Maurer Residence Constanța

Maurer Residence Constanța este un proiect marca Maurer Imobiliare - cel mai mare dezvoltator din centrul ţării - şi îşi propune să dezvolte la malul mării un ansamblu rezidenţial-emblemă pentru oraşul Constanţa.

Pe un teren cu o suprafaţă de 15,7 ha, situat în partea de nord a oraşului Constanţa, vor fi construite peste 3,400 de unităţi locative cu structuri şi compartimentări diverse, gândite pentru a fi uşor amenajate şi folosite.

Pentru că Maurer Imobiliare nu doreşte o simplă dezvoltare imobiliară, ci crearea unui stil de viaţă, amprenta pe care dorim să o lăsam în Constanţa este aceeaşi ca în cazul tuturor comunităţilor ridicate de Maurer Imobiliare – adevărate ”oraşe în interiorul oraşului”, cu toate elementele necesare unui habitat occidental.

Din harta ansamblului Maurer Residence Constanţa nu vor lipsi spaţiile verzi, locurile de joacă pentru copii, spaţiile comerciale sau centre private de învăţământ.

Materialele folosite pentru realizarea clădirilor sunt de cea mai bună calitate, fiind ultimele apariţii de pe piaţa de profil. Ceea ce este definitoriu pentru ansamblurile ridicate de Maurer Imobiliare este faptul că apartamentele sunt complet utilate – clientul urmând să vină doar cu mobila.

Un alt atu al ansamblului nostru este proximitatea faţă de unul din cele mai mari centre comerciale din Constanţa – Carrefour Tomis, şi de mall-ul Vivo! – situat într-un punct-cheie al oraşului – la intrarea dinspre Bucureşti.

  1. Maurer Residence Târgu Mureș

Proiectul Maurer Residence Târgu Mureș este localizat într-o zonă aerisită, proaspătă, deschisă, care se pliază perfect pe nevoia de spațiu și liniște a clienților.

 Maurer Residence Târgu Mureș se va dezvolta în doua faze de construcție. Prima fază presupune construirea a 28 de blocuri care vor totaliza 1748 de unități locative, iar în cea de-a doua fază de construcție se are în vedere ridicarea a 25 de blocuri, acestea însumând 1644 de apartamente cu structuri, compartimentări și suprafețe diferite, reușind astfel să fie atinse preferințele și nevoile unei game largi de clienți.

Din harta ansamblului Maurer Residence Târgu Mureș nu vor lipsi spațiile verzi, locurile de joacă pentru copii, spațiile comerciale sau centrele private de învățământ. Se are în vederea construirea unei grădinițe și a unei școli pentru aproximativ 3000 de familii tinere care vor popula acest nou cartier al orașului Târgu Mureș. Se are în vedere, de asemenea, construirea unei baze sportive, cu sală de sport multifuncțională, dar și cu terenuri de sport în aer liber și o zonă de agrement.

Se va asigura câte un loc de parcare per apartament, cât și locuri de parcare pentru servicii, iar la demisolul clădirilor de locuit se vor amenaja parcări. Avem în vedere din construcția clădirilor, spațiile adecvate pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere, în containere adecvate, amplasate la demisolul clădirilor, evitând atât afectarea calității aerului cât și poluarea vizuală.

Maurer Residence Târgu Mureș, proiect marca Maurer Imobiliare, va reprezenta pentru mii de români clădirea unui drum sigur și frumos către un ”acasă” perfect. Visurile multor români de a avea o casă a devenit realitate datorită acestui dezvoltator și sunt pregătiți să construiască și visurile locuitorilor din Târgu Mureș.

  1. Maurer Panoramic Cluj – Napoca

Maurer Imobiliare își pune amprenta asupra orașului Cluj-Napoca prin construirea unui bloc modern de 21 de etaje, unic ca și construcție arhitecturală ce va avea peste 300 de locuințe și va oferi locatarilor tot confortul de care au nevoie.

Maurer Panoramic, noul concept pe care Maurer imobiliare îl demarează în Cluj-Napoca, se bucură de o locație de excepție, în zona centrală a orașului, între Râul Someș și Parcul Feroviarilor care vor avea parte de o reabilitare reușind astfel să ofere un plus de atractivitate acestei zone.

La cele 21 de etaje ale clădirii, în care se vor construi apartamente rezidențiale cu structuri și compartimentări diferite, se adaugă 5 etaje subterane destinate creării de locuri de parcare pentru locatari.

Locuinţele se vând în stadiu de proiect și se predau complet finisate. În construcția lor se vor folosi doar materiale premium iar finisajele vor fi unele de lux, cuvinte precum ”modern și lux” primând în fiecare stadiu al construcției până la alegerea finisajelor, a instalaţiilor electrice, termice sau sanitare.  Încălzirea în pardoseală pentru toate apartamentele și terasele spațioase de până la 50 mp reprezintă astfel de elemente care denotă faptul că accentul este pus pe calitate și condiții superioare de trai.

Lucrările la acest bloc turn au debutat din luna iulie a acestui an iar construcția va fi finalizată în 2 ani, conform estimărilor constructorilor.

© 2019 Targul National Imobiliar.ro. “Târgul Naţional Imobiliar” - text şi grafică sunt mărci înregistrate prin intermediul Ag.P.I. PIVA, proprietate BDOBC Business Center. Designed by MWD