Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

Imaginează-ți un stil de viață confortabil cu marea în prim-plan!

În perioada 28-30 septembrie, în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI, la standul Sunny Holiday Residence descoperi un ansamblu rezidențial unic, proiectat să îți ofere o experiență de vacanță completă.

Situat pe malul mării, în Mamaia Nord, cele 3 imobile cu structura D+P+7 etaje sunt poziționate în prima linie la plajă și oferă un total de 337 de studiouri și apartamente cu vedere frontală sau laterală la mare.

Amplasat într-o zonă liniștită, cu plaje generoase și o multitudine de oportunități de relaxare, complexul Sunny Holiday Residence te aduce aproape și de cea mai efervescentă zonă a litoralului – cluburile exclusiviste din Mamaia Nord, aflate la 5 minute de mers cu mașina.

Ansamblul rezidențial este prevăzut cu spații verzi, beach bar, piscină și plajă privată, lifturi de ultimă generație, parcare privată, sistem de supraveghere video, senzori antiefracție, pază, serviciu de întreținere și curățenie, casa scării pavată cu granit și dotată cu calorifere pentru un confort sporit în anotimpul rece.

Construcția realizată cu materiale de cea mai bună calitate, varietatea de apartamente propuse, prețurile competitive, precum și grija față de nevoile clienților noștri sunt cele mai importante repere de care ținem cont în dezvoltarea ansamblului Sunny Holiday Residence. Lucrările de construcție au demarat în Mai 2018, urmând ca primul imobil să fie predat în Septembrie 2019.

Prin facilitățile pe care le oferă, complexul Sunny Holiday Residence vă propune un concept rezidențial unic care vă oferă avantaje multiple:

Sistem de întreținere și curățenie - 

Pentru un cost de 0.30 EURO/mpc de apartament, acest sistem include servicii precum: întreținerea spațiilor verzi, paza, asigurarea utilităților și a curățeniei pentru spațiile comune. La cerere, contra cost, se oferă servicii de curățenie în apartamente.

Sistem de management tip Aparthotel - 
Reprezintă o opțiune avantajoasă pentru persoanele care au achiziționat un apartament în cadrul complexului și doresc să îl închirieze. Contra unui procent din tariful de închiriere, cu transparență totală, echipa noastră se ocupă de închirierea apartamentului. Astfel, prin montarea unui sistem de acces pe bază de card, proprietarul poate verifica online, în orice moment, dacă apartamentul său este utilizat, fapt care garantează transparență în relația contractuală.

Zonă pentru relaxare pe plajă - 
Zona de relaxare va include un beach bar, piscină și plajă privată. Locatarii ansamblului vor avea parte de o atmosferă exclusivistă la câțiva pași de propria reședință de vacanță.

Apartamente la cheie 
Bucurați-vă de noua reședință de la malul mării imediat după predarea imobilului! Apartamentele au finisaje complete, sistem de climatizare individuală și băi utilate.

Vedere la mare - 
Datorită amplasării în prima linie la plajă, absolut toate locuințele au vedere laterală sau frontală la mare.

Află cum te poți bucura de avantajele DISCOUNT-urilor Sunny!

© 2019 Targul National Imobiliar.ro. “Târgul Naţional Imobiliar” - text şi grafică sunt mărci înregistrate prin intermediul Ag.P.I. PIVA, proprietate BDOBC Business Center. Designed by MWD