Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

Amber Gardens- Partener al Târgului Național Imobiliar!

Amber Gardens este primul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux, care are la bază principiile designului bioclimatic și aplică standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume.

Concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanță, locuinţele Amber Gardens consumă cu 90% mai puțină energie faţă de o casă convenţională.

Proiectul rezidenţial de lux Amber Gardens a fost primul proiect de vile din România care primit certificarea “Casă Verde” acordată de către de Romania Green Building Council (RoGBC), chiar la începutul anului 2015, odată cu lansarea. În continuare, Amber Gardens este singurul proiect de vile din Bucureşti şi Judeţul Ilfov care deţine această certificare. Astfel, Amber Gardens se califică pentru ipoteca verde, special creată pentru proiectele rezidenţiale verzi.

Dominat de spaţii verzi şi drumuri largi Amber Gardens, va cuprinde în total 52 de vile verzi de lux, individuale, care pot fi personalizate în funcţie de nevoile familiei, cu un design modern, unitar întregului complex, cu o construcţie de calitate, care protejează în acelaşi timp sănătatea cât şi natura. Complexul dispune de asemenea de loc de joacă verde, teren de tenis, teren de basket, precum şi de staţie de încărcare pentru maşinile electrice.

Amber Gardens se află într-o zonă liniștită, în zona Otopeni-Tunari, la o distanță de doar 15 minute de agitația orașului și în apropierea unora dintre cele mai prestigioase școli: Școala Internaţională Americană (American International School of Bucharest), Şcoala Franceză (Lycée Français Anna de Noailles), Școala Europeană Bucureşti și Școala Britanică, precum şi alte şcoli şi grădiniţe apreciate, atât publice cât şi private, şi are acces la mijloacele de transport în comun.

Declarație Alex Skouras, Managing Partner Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardens

Despre stadiul proiectului Amber Gardens

”Ne-am bucurat să remarcăm că proiectul nostru este apreciat de toți cei care ne descoperă și cererea crește. Din cele 52 vile verzi de lux din cadrul proiectului Amber Gardens mai sunt disponibile doar 10 locuinţe cu dimensiuni de peste 166 m2 şi grădini de peste 350 m2. De asemenea, proiectăm şi construim în complexul Amber Gardens şi vile personalizate cu suprafeţe ce depăşesc 400 m2. Membrii comunității Amber Gardens sunt familii care își doresc un stil de viață mai sănătos, echilibrat, sunt din ce în ce mai preocupați de calitatea vieții lor, de confortul pe care îl oferă locuința personală și de eficiența energetică, precum și de intimitatea spațiului în care locuiesc. Printre clienții Amber Gardens sunt antreprenori, expați, părinți ai căror copii studiază la școlile din nordul capitalei și au ales să locuiască într-o comunitate care împărtășește aceleași preocupări pentru stil de viaţă.”

Opinie Alex Skouras, Managing Partner Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardens

Opinie piața rezidențiala & comportamentul clienților

„Comparativ cu anii precedenți, piața rezidențială este acum mult mai dezvoltată, iar clienții sunt mai exigenți și mai informați. Avem foarte multe vizite la showroom-ul de prezentare Amber Gardens și ne bucură faptul că cei care își doresc să achiziționeze o locuință sunt din ce în ce mai preocupați de calitatea vieții lor, de confortul și siguranța pe care le oferă locuința personală, de eficiența energetică și costurile mai mici de întreținere, nu doar de prețul pe metrul pătrat așa cum erau interesați în trecut. Astfel, considerăm că vom asista la o creștere a locuințelor de înaltă calitate.

De asemenea, vedem mult mai multe persoane care acordă atenție unui stil de viață echilibrat, care își doresc să își crească familiile într-o comunitate cu valori similare, aproape de natură, în afara orașului, într-un complex rezidențial de înaltă calitate care poate integra și răspunde tuturor nevoilor: educative (grădiniță/școală/afterschool) sociale (zone de divertisment, restaurante), sport și natură (zone sportive, acces direct la pădure), administrative (zone comerciale) și multe altele.

Numărul celor care doresc să se mute în afara orașului a crescut semnificativ în ultimii ani. Schimbarea majoră provine din faptul că sunt din ce în ce mai conștienți de faptul că o casă cu o construcție de calitate superioară și concepută pentru a avea performanțe ridicate oferă economii substanțiale la costurile pentru energie şi asigură calitate, sănatate şi confort ca beneficii suplimentare comparativ cu locuințele standard existente pe piață.

Despre Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardens 

Alesonor este o companie de dezvoltare imobiliară, fondată în România în anul 2003. De aprox. 15 ani, Alesonor investește în proiecte imobiliare de succes, incluzând proiecte comerciale şi industriale, dar având ca obiectiv principal dezvoltarea proiectelor rezidenţiale de lux și, în același timp, responsabile față de mediu, domeniul în care compania a câştigat o experienţă importantă pe piaţa din România.

Cu un capital de investiții de aprox. 45 milioane euro, în proiecte imobiliare și terenuri, Alesonor a dezvoltat și vîndut cu succes următoarele proiecte rezidenţiale: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence. Cel mai nou proiect Alesonor este Amber Gardens, primul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux, care are la bază principiile designului bioclimatic și aplică standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume.

Reprezentanții Alesonor vă invită la standul Amber Gardens din cadrul Târgului Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului!

www.alesonor.com
www.ambergardens.ro
www.facebook.com/AmberGardensRomania