Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

Cele mai frumoase proiecte de la mare cu cele mai spectaculoase prețuri!

DE SILVA RESIDENCES împreună cu CASA DEL MAR și FIRST RESIDENCE te așteaptă cu promoții!

Aflat în cea mai dorită zonă din Mamaia Nord, chiar lângă plajă, Casa del Mar este visul împlinit al celor care își doresc să asculte cântecul valurilor care ajung la țărm, să privească răsăritul soarelui la orizont și să simtă briza mării.

Casa del Mar are o arhitectură modernă, cu linii curbe inspirate de valurile mării, compartimentări interioare ingenios gândite, finisaje de bună calitate, terase cu vederi către mare sau către lac.

Casa del Mar se remarcă atât prin arhitectura și designul aparte, cât și prin calitatea execuției, materialele folosite fiind în conformitate cu cele mai ridicate standarde (sistem smart house, încălzire în pardoseală, aer condiționat în living).

Cu acces rapid la toate punctele „fierbinți” din Mamaia Nord: Loft, Crazy Beach, Fratelli Beach&Club, Breeze, complexul este totuși amplasat optim, fiind ferit de agitație și zgomot, astfel încât să te bucuri de o experiență cât mai relaxantă la malul mării.

Apartamentele din Ansamblul Casa del Mar sunt variate, astfel vei putea găsi cu ușurință cea mai bună opțiune pentru tine și familia ta: studiouri, apartamente cu 2 camere și 3 camere.

Cu fiecare zi ce trece, apartamentele din cadrul ansamblului Casa del Mar iau forma celor mai frumoase visuri împlinite. Lasă-ne să-ți construim și ție visul!

Află mai multe detalii pe desilvaresidences.ro

FIRST RESIDENCE este O LUME A ELEGANȚEI!

 

Pe malul mării, un nou reper al vieții sofisticate ia naștere – un complex modern, elegant, cu facilități exclusiviste: restaurante, spa cu aromaterapie, saună, masaj, sală de fitness, cigar club și wine tasting room, beach cabanas, piscina semi-olimpică, spațiu de joacă copii, sală de evenimente și multe altele.

First Residence livrează un concept captivant în prima linie a mării, o conexiune urbană ce duce la următorul nivel atât viața de zi, la cele mai cool plaje, cât și viața de noapte, la cele mai hot locuri din Mamaia Nord.

Să îmbini ce este mai bun din ambele lumi presupune o locuință care să reflecte atât bucuria pentru “afară” cât și aprecierea pentru lucrurile mai fine, pentru detaliile interioare. Toate apartamentele au suprafețe vitrate mari, din tavan până la podea, vederi panoramice care îți taie răsuflarea, finisaje premium care să reflecte nivelul și calitatea la care nu doar te aștepti, dar pe care le meriți.

First Residence este conceput să depășească așteptările în orice privință. Facilitățile, finisajele, detaliile din fiecare locuință sunt o reflexie a acestui angajament.

Știm că fiecare construcție este unică, de aceea apartamentele din ansamblul nostru de 2, 3 și 4 camere sunt caracterizate prin eleganță, exigență și rafinament.

Datorită poziționării în primul rând de la mare (în prima linie), cu vedere panoramică asupra Mării Negre, apartamentele cu spații vitrate generoase și inundate de soare sunt locația ideală a unei vacanțe de neuitat sau chiar a unei reședințe pe toată perioada anului.

Află mai multe detalii pe desilvaresidences.ro

DE SILVA RESIDENCES împreună cu CASA DEL MAR și FIRST RESIDENCE te așteaptă cu promoții în cadrul celui mai mare târg imobiliar de toamnă: Târgul Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului!