Cea mai ieftină garsonieră la TNI are prețul de 27.500 EURO

În cadrul Târgului Național Imobiliar TNI ce se desfășoară în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului vizitatorii au acces la ofertă imobiliară variată: de la case din containere maritime, locuințe ce se încadrează în Programul Prima Casă, apartamente de tip boutique și până la penthouse-uri, hoteluri și case de vacanță în Spania. 

Cele mai ieftine locuințe din București ce pot fi cumpărate în cadrul TNI sunt amplasate în Palladium Residence, situat în zona Theodor Pallady.

Ansamblul rezidențial este format din 8 imobile despărțite de spații verzi, locuri de joacă, precum și facilități diverse ce vor asigura confortul și liniștea locatarilor.

Ansamblul dispune de acces direct la mijloacele de transport în comun, dar și la o zonă diversificată de centre comerciale de interes zilnic.

Locuințele din ansamblul Palladium Residence au prețuri accesibile, o garsonieră are prețul de pornire de 27.500 EURO+ TVA 5%, 43.000 EURO+ TVA 5% costă apartamentele cu 2 camere și respectiv apartamentele cu 3 camere au prețul de pornire de 53.500 EURO+ TVA 5%. 

Mai multe detalii găsiți la standul Palladium Residence din cadrul TNI 18-20 mai, Palatul Parlamentului!