La TNI se vând proprietăți cu BITCOIN!

La Târgul Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului vizitatorii pot cumpăra proprietăți imobiliare și cu moneda digitală BITCOIN!

Agenția Cityland Consulting, prezentă la TNI, gestionează operațiuni și portofolii imobiliare pentru dezvoltatori din piața locală și internațională, având peste 30 de ansambluri rezidențiale noi, jumătate dintre ele fiind în regim de reprezentare exclusivă. Printre acestea se numără ansambluri precum: CITYLIFE RESIDENCE, DAY RESIDENCE, DRISTOR APARTMENTS, ATTICA RESIDENCE, ICON RESIDENCE,  THE CORNER, situate în zone centrale și semicentrale.

„Întrucât am observat o creștere a numărului de români activi în piața Bitcoin, dintre care majoritatea interesați de investiții imobilare, am decis să le oferim posibilitatea acestora de a-și compara portofoliul de Bitcoin în raport cu piața imobiliară, ba chiar să achiziționeze proprietăți direct în moneda virtuală, oferindu-ne, totodată, un avantaj competitiv pe piață. Decizia de a implementa plățile prin criptomenedă a survenit ca urmare a solicitărilor investitorilor străini pe piața imobiliară din România, dar avem în vedere utilizarea acesteia și de către clienții români”, a declarat Paul Pop, partener Cityland.

Vă așteptăm la standul Cityland Consulting din cadrul TNI 18-20 mai, la Palatul Parlamentului, Sala Unirii.